22. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miljøjagten besøger Lillevang Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøjagten besøger Lillevang Skole

I disse dage lærer elever på Lillevang Skole om miljøet

Allerød - 09. juni 2021 kl. 07:18

I disse dage bliver der sat en tyk streg over skoleskemaet for alle elever i 4. og 5. klasse på Lillevang Skole. Eleverne har nemlig besøg af Miljøjagten.

Miljøjagten er et tværfagligt forløb for elever på mellemtrinnet, hvor fokus er på miljø, klima og bæredygtig udvikling. Trods Covid-19-benspænd med afspritning, afstand, fællesinformationer på video i stedet for fællessamlinger og konstant opdeling i klasser bliver de tre temadage spækket med god energi, energiske elever og masser af hands-on aktiviteter, skriver Lillevang Skole i en pressemeddelelse.

Eleverne skal blandt andet lave klimavenlig økomad uden kød og lærer, hvad det betyder for miljø, dyrevelfærd og sundhed, at maden er økologisk. Eleverne skal undersøger hvordan forskellige alternative energiformer virker og bygger solcellebiler. De skal også laver brugskunst af genbrugsmaterialer, plante æbletræer, bærbuske, jordbær, rabarber og krydderurter på skolens grønne områder og endelig vil eleverne undersøge de små dyr i kredsløbet, når det grønne køkkenaffald havner i komposten.

Miljøjagten er et samarbejde mellem de grønne guider i Allerød og Furesø kommuner.

Jk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?