21. november 2018
Helena Greyston lærer Master Fatman at sylte i "Smagen af Danmark" på DR K. Foto: DR
gallery icon

Se billedserie

Helena Greyston lærer Master Fatman at sylte i "Smagen af Danmark" på DR K. Foto: DR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Master Fatman går i lære hos syltedronningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Master Fatman går i lære hos syltedronningen
Allerød - 13. februar 2018 kl. 09:49
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommende tid kan man se Helena Grayston, der af Frederiksborg Amts Avis' læsere nok bedre er kendt som Syltedronningen, når hun medvirker i en ny madserie på DR K.

Programserien hedder »Smagen af Danmark«, og i den tager Morten Lindberg - bedre kendt som Master Fatman - på en kulinarisk rejse og vender ryggen til sundhedsfanatisme, kalorieregnskab og chiafrø for i stedet gå i lære indenfor forskellige former for traditionel dansk madhåndværk.

I programserien lærer han blandt andet at lave ost, snaps og pølser. Og hos syltedronning Helena Greyston kaster Master Fatman sig naturligvis over at lære at sylte.

Udover selv at få fingrene i de forskellige maddiscipliner undervejs i programmerne ved at besøge små lokale madproducenter rundt omkring i landet, lærer Morten Lindberg også om kulturhistorien og mikrobiologien bag det danske madhåndværk.

Programmet med Syltedronnigen og Master Fatman bliver vist af flere omgange på DR K. Første gang torsdag den 15. februar klokken 20.30 og efterfølgende søndag den 18. klokken 16.45 samt tirsdag den 20. klokken 23.40.

Med i programserien har også møller og melproducent Per Grupe fra Kornby Mølle i Lynge været. Det var den første udsendelse i serien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk