5. august 2021
I madpakkehuset, der kun ligger cirka 300 meter fra den store p-plads på Nymøllevej, afsløres tirsdag 22. juni fire store anskuelsestavler. Pressefoto
I madpakkehuset, der kun ligger cirka 300 meter fra den store p-plads på Nymøllevej, afsløres tirsdag 22. juni fire store anskuelsestavler. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malerier i madpakkehus skal fortælle om naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malerier i madpakkehus skal fortælle om naturen
Allerød - 19. juni 2021 kl. 11:41

Besøgende i Naturpark Mølleåen har måske holdt pause ved det smukt beliggende madpakkehus ved Klevads Eng for at nyde medbragt mad og drikke. Snart kan de på stedet også slukke tørsten på viden om naturen omkring dem.

For tirsdag 22. juni kl. 16 afslører Charlotte Mølgaard fra Naturstyrelsen ved madpakkehuset fire store anskuelsestavler, der viser, hvor mange ting man kan at opleve i området - både flora og fauna.

Tavlerne er udført i oliemaling af kunstneren Asta Lund Havmøller og er en gave til gæsterne i området fra Foreningen Naturpark Mølleåens Venner.

Foreningens formål er, som det antydes af navnet, at oplyse og værne om Naturpark Mølleåen. Naturparken strækker sig fra Fiskebæk i øst og Jørlunde Kirke i vest og omfatter Farum Sø, Bastrup Sø og Bure Sø.

Foreningen har også udgivet en naturguide i lommeformat og en større bog i coffeetable-format, som begge kan købes i forbindelse med afsløringen af tavlerne.

Her byder foreningen også på en forfriskning. Se mere på www..npmv.dk.

jesl

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?