26. januar 2021
Der var ægte Harry Potter-stemning i biografen, hvor også de frivillige var klædt ud. Foto: Allerød Bio
gallery icon

Se billedserie

Der var ægte Harry Potter-stemning i biografen, hvor også de frivillige var klædt ud. Foto: Allerød Bio
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magisk gensyn fyldte biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magisk gensyn fyldte biografen
Allerød - 01. december 2020 kl. 11:14
Af Anne-Mette Rasmussen

Der var god opbakning fra publikum, da Allerød Bio mandag aften havde en særvisning af den første Harry Potter-film »Harry Potter og de vises sten«.

- Vi har kastet os over Harry Potter, fordi det snart er 20 år siden, den første film havde premiere. Flere af vores biografgæster efterspørger løbende gamle filmsucces'er, og da vi muligheden for at vise filmen igen, greb vi den. Vi vurderer, at Harry Potter er en serie man sagtens kan se igen og igen, siger Anette Lyksted fra Allerød Bio.

I anledning af gensynet var biografen pyntet i bedste Harry Potter-ånd, blandt andet med bannere fra de fire troldmands-kollegier, ligesom aftenens frivillige var klædt ud.

Nogle af gæsterne var også klædt ud, og en af dem kunne gå hjem med en præmie, som var en helt nyudgivet udgave af bogen, illustreret af MinaLima. Vinderen blev Thorpak, der havde fået biografbilletten af sin far i adventsgave. Sammen kom de kommet fra Vanløse for at se filmen.

Takket være publikumsopbakningen vil biografen nu arbejde på at vise 2'eren og måske også de efterfølgende film i det nye år.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?