10. december 2018
Kamma og Arne Puggaard fortæller på Kirkehavegaard om deres arbejde i  missionsorganisationen MAF.
Kamma og Arne Puggaard fortæller på Kirkehavegaard om deres arbejde i missionsorganisationen MAF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: MAF flyver for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MAF flyver for livet
Allerød - 22. februar 2018 kl. 06:47
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rampelyset i Allerød får fredag spændende besøg. Kamma og Arne Puggaard vil her fortælle om deres arbejde i Mission Aviation Fellowship (MAF). Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Arne Puggaard er formand for den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship, og han har bl.a. besøgt MAF's flybaser i Bangladesh, Tanzania, PNG, Arnhemland og Uganda.

Arne Puggaard og hans hustru Kamma ledsager deres foredrag med billeder om MAF's flymission fra en rejse til Madagaskar.

MAF blev startet i England lige efter 2. Verdenskrig af kristne RAF-piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste, og MAF er i dag en stor international, fælleskirkelig missionsorganisation med afdelinger i hele verden. MAF har 135 fly stationeret i 30 ulande og har ca. 1400 medarbejdere i aktiv tjeneste.

Hvert syvende minut døgnet rundt starter et MAF-fly et eller andet sted i verden for at bringe medicin, nødhjælp, hjælpearbejdere, læger, sygeplejersker, patienter, præster, missionærer og evangelister frem til deres bestemmelsessted. Det sker henover ørken, jungle, floder, bjerge eller sumpe - steder, hvor transport på landjorden er umulig eller besværlig og tidskrævende.

MAF Danmark blev stiftet i 1989 som en del af denne internationale organisation, og har til opgave at gøre MAF's arbejde kendt i Danmark, og at indsamle økonomiske midler.

Mødet med Kamma og Arne Puggaard begynder kl. 19.30 og finder sted på Kirkehavegaard.

Find yderligere information MAF på MAF's hjemmeside: www.maf.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk