17. maj 2021
Sådan kan facadeudtrykket blive, når boligerne står færdig. Visualisering
Sådan kan facadeudtrykket blive, når boligerne står færdig. Visualisering
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan for Baunevænget på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan for Baunevænget på plads
Allerød - 17. december 2018 kl. 08:22
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Byggeriet af op til 40 boliger på Baunevænget er kommet et skridt nærmere, efter at byrådet har godkendt lokalplanen for området.

Lokalplanen for Baunevænget blev godkendt af et stort flertal af politikerne i Allerød Byråd.

Lokalplanen tillader op til 40 huse på grunden, og husene, der skal ligge på grunden mellem Kollerødvej og Baunesvinget, bliver række- og dobbelthuse i en etage, og der er planlagt grønne områder inde på området og 60 parkeringspladser ved 40 boliger. Området overføres samtidig fra landzone til byzone.

Der er kun kommet tre høringssvar i høringsperioden, der blandt andet går på adgangsveje, beslysning i området, beplantning og terrænregulering.

Enhedslistens Rasmus Keis Neebek stemte imod godkendelsen af lokalplanen.

- Når vi ser billeder og det materiale, der ligger, så kan jeg godt forstå, at man gerne vil bo der. Det kommer til at være super lækkert. Grunden til at jeg så stemmer imod er, at det var udlagt til at være almene boliger, og i løbet af processen svinger det pludselig, og planen bliver ændret til, at det skal være private boliger, sagde Rasmus Keis Neerbek.

Det var et argument, som SFs Nikolaj Rachdi Bürhmann godt kunne tilslutte sig, men det handlede om at vide, hvornår slaget er slået, sagde han.

Erling Petersen fra Blovstrød Listen glædede sig over, at man havde lyttet til borgerne og taget høringssvarene med i lokalplanen, og det var Lisbeth Skov (V) enig med ham i. Til Enhedslistens kritik sagde hun:

- Personligt er jeg glad for, at det ikke er det oprindelige forslag med meget små boliger. Det er rigtig rart, at vi fik høringsområdet udvidet, og jeg ved, at folk, der bor dernede er glade for, at høringssvarene er blevet efterkommet. Beboerne vil tage godt imod de nye beboere, så jeg glæder mig rigtig meget.

Herefter blev lokalplanen sat til afstemning, og kun Enhedslisten stemte imod.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?