18. december 2018
Klovnen Victor fejrer netop i disse dage sit 15 års jubilæum på børneafdelingen på Hillerød Hospital. Her klovner han for lille Alberte, der var indlagt med influenza. Victor skyder klovneløbet i Allerød i gang.
Klovnen Victor fejrer netop i disse dage sit 15 års jubilæum på børneafdelingen på Hillerød Hospital. Her klovner han for lille Alberte, der var indlagt med influenza. Victor skyder klovneløbet i Allerød i gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb i den gode sags tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb i den gode sags tjeneste
Allerød - 12. april 2018 kl. 06:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 3. juni arrangerer Niras klovneløb i Allerød til fordel for Danske Hospitalsklovne. Klovneløbet er et familieløb, hvor alle, som kan kravle, gå, rulle og løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst, kun om at få en hyggelig og sjov dag, hvor man samtidig støtter et godt formål.

Løbet begynder klokken 10 og finder sted ved Niras' hovedsæde på kanten mellem Allerød og Blovstrød. Ruten er på cirka en kilometer rundt om Niras' bygning på Sortemosevej. Den kan løbes en eller flere gange efter behag.

Deltagerne er velkomne til at slå sig ned i græsset med tæpper og madkurve, når løbet er slut.

Klovneløbet afvikles til fordel for Danske Hospitalsklovne. Derfor kigger Hillerød Hospitals populære hospitalsklovn gennem 15 år, Victor, forbi. Han skyder løbet i gang og giver high fives, når børnene passerer målstregen.

Alle deltagere får medaljer, røde klovnenæser, diplomer og klovnelækkerier fra Niras' kantine.

Det koster 60 kroner pr person at deltage, dog 70 kroner i den sidste uge op til løbet. Alle penge, der kommer ind via deltagergebyr, går ubeskåret til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelinger.

Tilmelding skal ske på hjemmesiden klovneløb.dk.

Sidste år blev der afviklet 63 klovneløb rundt omkring i landet, og der blev samlet mere en en million kroner ind til hospitalsklovnenes arbejde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk