21. september 2020
Lillerødkoret dirigeres ved julekoncerten af Klaus Munk-Nielsen. Billedet her er fra korets forårskoncert i Tonnasalen på musikskolen i år. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Lillerødkoret dirigeres ved julekoncerten af Klaus Munk-Nielsen. Billedet her er fra korets forårskoncert i Tonnasalen på musikskolen i år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lillerødkoret giver julekoncert med unge solister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lillerødkoret giver julekoncert med unge solister
Allerød - 06. december 2019 kl. 16:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 11. december er der julekoncert med Lillerødkoret i Engholmkirken. Årets hovedværk bliver uddrag af Händels Messias, og dertil kommer Magnificat og Nunc Dimittis af C.V. Stanford samt julesange og fællessalmer.

Foruden selve koret med sine 55 sangere medvirker sopranen Sophie Ting Simonsen og tenoren Jonathan Koppel som solister. Ulla Kappel spiller spinet og orgel, og Lynge Kammerorkester spiller med. Lillerødkorets dirigent, Klaus Munk-Nielsen, dirigerer hele koncerten.

- Vi glæder os til atter at synge for fulde huse i Engholmkirken. Med orkester, solister og orgel bliver det for Lillerødkoret et højdepunkt, som vi gerne vil dele med så mange som muligt, siger Olav B. Christensen, der er formand for korets bestyrelse.

Alle er velkomne til koncerten, som det ikke er nødvendigt at melde sig til. Der er fri entré, til gengæld går alle bidrag i kirkebøssen ubeskåret til Engholmkirkens juleuddeling.

Koncerten begynder 19.30. Programmet kan ses på korets hjemmeside: www.lillerødkoret.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?