18. december 2018
#938456
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kidnappet mand tæsket i tre timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kidnappet mand tæsket i tre timer
Allerød - 11. april 2018 kl. 17:50
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge BTs medarbejder på stedet, var det en voldsom episode, der udspillede sig i Blovstrød, da en ung mand tirsdag aften blev tvunget ind i en bil ved en tankstation, frihedsberøvet og udsat for vold.

arrow Læs også: Brødre fængslet efter brutal kidnapning

- Det var maskerede mænd med slagvåben, der med vold hentede den unge mand ud fra tankstationen, tvang ham om i bagagerummet på en bil og kørte væk fra stedet. De stjal også forurettedes bil, siger han til avisen.

Politiet modtog en anmeldelse om sagen klokken 21.12 og mødte kort efter talstærkt op ved tankstationen i Blovstrød, hvor de ifølge BTs medarbejder på stedet igangsatte en eftersøgning af flugtbilen med både hundepatruljer og helikopter.

Han fortæller, at køretøjet blev lokaliseret på en lille lukket vej i Lynge omkring midnat tirsdag nat. Der fandt politiet også forurettede, som blev iført DNA-dragt for at sikre spor.

Sagen fremgår af Nordsjællands Politis døgnrapport, men politiet har ingen kommentarer til episoden på nuværende tidspunkt, udover at den efterforskes som en lokal uenighed.

arrow To anholdt efter timelang og voldelig kidnapning
13. april 2018 kl. 08:15 Opdateret: kl. 08:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk