26. juni 2019
Bo Machholm har lejet lokalerne, hvor 7-Eleven tidligere lå. Nu skal der etableres kaffebar i lokalerne, som DSB ejer. Foto: Allan Nørregaard
Bo Machholm har lejet lokalerne, hvor 7-Eleven tidligere lå. Nu skal der etableres kaffebar i lokalerne, som DSB ejer. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbner kaffebar i 7-Elevens gamle lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbner kaffebar i 7-Elevens gamle lokaler
Opdateret 11. februar 2019 kl. 15:53
Allerød - 11. februar 2019 kl. 14:40
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I midten af april åbner kaffebaren Bar' Kaffe i 7-Elevens gamle lokaler ved Allerød Station. Bag byens første kaffebar står Bo Machholm, som flere i Allerød allerede kender fra bymidten, hvor han stod med sin kaffevogn i sommer og i efteråret. Men nu er han altså klar til at blive mere fast forankret i bymidten.

arrow Læs også: Snart spreder duften af kaffe sig i bymidten

- Det er et kæmpe lykketræf for mig, at jeg har fået fat i de lokaler og fantastisk timing, siger Bo Machholm.

Han har været på jagt efter de rette lokaler i halvandet år.

- Jeg har haft mulighed for at åbne kaffebar både i Helsingør og i København, men det skulle være i Allerød, siger Bo Machholm, der flyttede til Allerød for et par år siden, og som er faldet fuldstændig for byen.

I lokalerne, som Bo Machholm begynder at bygge om senere på måneden, skal der laves et lounge-miljø, hvor man i rolige omgivelser kan hygge sig med for eksempel morgen-tapas og god kaffe. Men der bliver også plads til pendlerne, som skal have en kop hurtig kaffe og måske et stykke brød med på farten. Derfor kommer kaffebaren til at holde åbent fra klokken 6 om morgenen.

Bo Machholm er uddannet tømrer og har i de sidste 22 år haft sit eget tømrerfirma. Nu er det hårde fysiske arbejde imidlertid begyndt at slide på kroppen, og udover at udleve drømmen om at have sin egen kaffebar er karriereskiftet også en måde at skåne sin krop på.

Selvom kaffebaren først åbner til april, regner Bo Machholm med at kunne servicere de kaffe-tørstige borgere allerede sidst i februar eller i begyndelsen af marts.

- Lige så hurtigt jeg kan, etablerer jeg et midlertidigt kaffesalg, hvor jeg kan sælge kaffe, te og lidt brød, mens kaffebaren bliver bygget op, siger han.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede