8. august 2020
Børn og unge i Allerød har klaret den anderledes hverdag under corona-krisen så flot, at de fortjener en stor tak, mener Børne- og Skoleudvalget. Foto: Peter Andersen
Børn og unge i Allerød har klaret den anderledes hverdag under corona-krisen så flot, at de fortjener en stor tak, mener Børne- og Skoleudvalget. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kære børn og unge: I er for seje!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kære børn og unge: I er for seje!
Allerød - 06. juli 2020 kl. 12:08
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn og unge i Allerød har tacklet corona-udfordringerne de sidste måneder godt. Det mener blandt andet Nikolaj Rachdi Bührmann (SF), der er formand for Børne- og Skoleudvalget. Han mener, de fortjener en tak for indsatsen.

- Kære børn og unge i Allerød, jeg vil gerne sige tak til jer. Tak for at I bare har taget hele denne her periode i stiv arm. I har overholdt alle de regler, der er lavet, og hvor må det have været svært for jer. I har savnet jeres kammerater, og måske også jeres lærere og pædagoger. Og I har heller ikke haft mulighed for sport og fritidsinteresser. Samtidig har I måske haft nogle forældre, som har travlt med at arbejde og bidrage til, at vores samfund kom godt igennem krisen. I er for seje, og vi skylder jer en stor tak. Tak på hele byrådets vegne til Allerøds børn og unge, siger han.

Socialdemokratiets medlem i udvalget, Bettina Hauge, er også klar med det lille men betydningsfulde ord »tak«.

- Det har på mange måder også været en hård tid for os alle. Jeg kan godt forstå, at det har været svært for både forældre, børn og medarbejdere at navigere i. Men hvor har alle dog bare klaret det godt. Vi skylder også en stor tak til alle ledere og medarbejdere for en helt forrygende indsats, siger hun.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?