2. december 2020
Pressefoto
Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe truckanlæg på vej i Farremosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe truckanlæg på vej i Farremosen
Allerød - 07. februar 2020 kl. 12:16
Af Anne-Mette Rasmussen

YX Erhverv har rundt om i landet en række truckanlæg til chauffører og vognmænd, der har brug for særligt gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og AdBlue.

Nu er et nyt på vej i Allerød, og det bliver dermed det første af sin slags i området.

Det er det nye industriområde ved Farremosen, der bliver hjemsted for det nye truckanlæg. Og det er ifølge YX Erhverv en perfekt placering.

»Med en strategisk placering tæt på motorvejsafkørslen, og i spændingsfeltet mellem Nordsjælland og Storkøbenhavn, skal det nye anlæg sikre, at chauffører og vognmænd altid har deres brændstofleverandør inden for rækkevidde«, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade for at løfte sløret for det nye truckanlæg i Allerød. Der har længe været stor efterspørgsel på flere anlæg i Nordsjælland. Vi har derfor været på jagt efter den helt rigtige placering, der kan være med til at spare vores chauffører og vognmænd dyrebar tid, så de hurtigt kan komme tilbage på ruten. Og her mener vi, den centrale placering på Bøgeholm Allé 1 er et godt match, udtaler Michael B. Hansen, der er vicedirektør i YX Erhverv, i den forbindelse.

YX Erhvervs truckanlæg er særligt egnet til store køretøjer og trucks, så chauffører og vognmænd altid er sikre på at have gode tilkørselsforhold, high-speed-pumper og mulighed for at tanke både diesel og AdBlue, ligesom der aldrig er privatbilister og derfor sjældent kø.

YX Erhverv er specialiseret i at levere olie til erhverv og transport og har et effektivt netværk fordelt over hele landet. Virksomheden er en del af YX Danmark A/S.

YX Danmark er en del af Reitangruppen, som også ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?