1. december 2020
Billedet er fra 2018, da borgmesteren tændte lyset i juletræet på Øen ved hjælp af en kran. Det bliver der ikke noget af i år på grund af corona. Foto: Allan Nørregaard
Billedet er fra 2018, da borgmesteren tændte lyset i juletræet på Øen ved hjælp af en kran. Det bliver der ikke noget af i år på grund af corona. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julefejring i bymidten er sat på vågeblus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julefejring i bymidten er sat på vågeblus
Allerød - 20. november 2020 kl. 16:14
Af Anne-Mette Rasmussen

Juletræet på Øen i bymidten er i denne uge kommet på plads, og snart vil der også være lys både i træet og i den øvrige julebelysning. Men på grund af coronasituationen bliver tændingen ikke markeret med stor festivitas, som den plejer.

I det hele taget bliver det ikke nemt at fejre julen i bymidten i år.

- Det bliver rigtig svært. Juletræstændingen og de andre juleaktiviteter, vi plejer at have, er aflyst. Det eneste, der bliver, er et juletog, som kører nogle weekender. Og det bliver med skrappe restriktioner, hvor der kun må være ni personer i toget og ni personer i køen. Derudover har vi lidt musik rundt omkring i gaderne, det er ligesom, hvad vi har at gøre godt med, siger Lene Krogh, der er formand for Allerød Handelsforening.

Hun håber, at julen alligevel lokker kunder til bymidten.

- Vi håber, at kunderne kommer og handler i bymidten alligevel i stedet for at ty til nethandel. Og at de køber hos de lokale, hvis de køber på nettet. Men de skal også huske, at de altid kan spørge os, hvis de for eksempel ønsker at få bragt en pakke ud eller har andre behov. Vi er meget imødekommende, siger hun.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?