22. november 2017
Iværksætterturen blev startet af Casper Blom for tre år siden, for at give andre unge inspiration til at blive iværksættere. Casper Blom startede som 12-årig en millionforretning ved at genbruge golfbolde, og nu deler han ud af sin erfaring.
gallery icon

Se billedserie

Iværksætterturen blev startet af Casper Blom for tre år siden, for at give andre unge inspiration til at blive iværksættere. Casper Blom startede som 12-årig en millionforretning ved at genbruge golfbolde, og nu deler han ud af sin erfaring.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Inspiration til kreative unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inspiration til kreative unge
Allerød - 25. marts 2015 kl. 13:07
Af Signe Mereta Lauesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De cirka 40 elever fra 9. klasse på Engholmskolen i Allerød lytter så opmærksomt på foredragsholderne, at roen i lokalet ind i mellem virker til at komme lidt bag på de to unge iværksættere på scenen. Hver gang emnet falder på millionomsætning og succes, går der et forventningsfuldt suk igennem lokalet. Men budskabet er klart.

- Penge er selvfølgelig den letteste måde at måle på, hvor godt det går med ens forretning, men man skal ikke tage fejl af, at når man tjener penge, er det fordi, man gør en forskel for folk. Visionen om at ville gøre en forskel er vigtig, når man starter som iværksætter, siger Jesper Juel Jensen, der sammen med Casper Blom i går besøgte skolen i forbindelse med Starteriets Iværksættertur.

Tid til gode ideer

Starteriet er et initiativ, der skal lære unge om iværksætteri igennem oplæg og vidensdeling med unge iværksættere og få Danmark til at blive en førende iværksætternation. Bag initivativet står Erhvervsstyrelsen og flere store danske virksomheder, som ønsker at gøre iværksætteri lettere for unge. Starteriet dækker over flere projekter, hvor Iværksætterturen, som i går besøgte Engholmskolen, har eksisteret i tre år.

Iværksætterturen er startet af 22-årig Casper Blom, der startede sin første virksomhed som 12-årig, som har gjort ham til millionær. Sammen med 17 andre unge iværksættere på skift holder han oplæg på skoler over hele landet for at inspirere andre unge til at hoppe ud i iværksættereventyret.

- I dag er det endnu nemmere at starte en virksomhed op på grund af internettet, men selv den bedste idé slår fejl, hvis den udføres dårligt. Der er mange, der tror, at iværksætteri handler om talent, men det afgørende er, hvor meget tid man bruger på det. Tiden kan gøre hele forskellen, siger Casper Blom blandt andet til eleverne på Engholmskolen.

Læs mere om projektet på www.starteriet.dk og i Frederiksborg Amts Avis onsdag

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk