22. oktober 2019
Nye tilladelser er på vej i Farremosen, hvor et erhvervsområde for tung industri så småt er ved at skyde op. Foto: Allan Nørregaard
Nye tilladelser er på vej i Farremosen, hvor et erhvervsområde for tung industri så småt er ved at skyde op. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen miljøzoner i Farremosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen miljøzoner i Farremosen
Allerød - 25. maj 2019 kl. 04:32
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt imens et forslag fra K om miljøzoner i Farremosen er henlagt, er nye byggetilladelser på erhvervsområdet på vej.

Der vil ikke blive arbejdet på at opdele det nye erhvervsområde for tung industri i Farremosen i miljøzoner, sådan som det Konservative byrådsmedlem Erik Lund ellers havde foreslået det. Da forslaget torsdag blev behandlet på byrådets møde, blev det stemt ned af alle bortset fra den Konservative gruppe.

Erik Lund rejste spørgsmålet den 28. marts, og sagen blev sendt til behandling i Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget.

Siden da har advokatfirmaet Horten vurderet forslaget og er kommet frem til, at man ikke vil kunne ændre zoneringen af området, da Farremosen er udlagt til virksomheder med særlige beliggenhedskrav.

I et notat fra forvaltningen fremgår det, at der er påtænkt en række tilladelser til virksomheden YX-Truck på erhvervsområdet.

Således er der byggetilladelse til YX-Truck-anlæg på vej på Bøgeholm Alle 1, hvor der ligeledes vil blive givet tilladelse til en underjordisk tank til AdBlue til YX-Truck-anlæg. Der vil desuden blive givet tilslutningstilladelse til YX-Truck-anlæg på adresen.

Der er den 4. marts 2019 blevet meddelt seks afgørelser til Pankas A/S. Der er indgivet 18 klager, med klage over en eller flere af afgørelserne, til klagenævnet.

Pankas er begyndt at bygge i Farremosen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede