25. september 2020
Hyggen og de kolde var i fokus ved Carl Ras-Cup i Blovstrødhallen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hyggen og de kolde var i fokus ved Carl Ras-Cup i Blovstrødhallen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Hygge og fodbold i Blovstrødhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Hygge og fodbold i Blovstrødhallen
Opdateret 14. januar 2019 kl. 14:19
Allerød - 12. januar 2019 kl. 18:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

46 hold sørgede lørdag fra morgen til aften for action, tilråb, jubel, blafrende netmasker og smældende bander i Blovstrødhallen, da Blovstrød IF for 34. gang afviklede sit legendariske indendørs fodboldstævne, der nu har navnet Carl Ras Cup.

Udover aktiviteterne på banen, hvor hvert hold er sikret minimum tre kampe, er stævnets profil det sociale. Derfor er spisning inkluderet i betalingsgebyret, og før, mellem og efter kampene bliver der hygget og snakket i hallen, hvor stemningen er høj og hjertelig. Den kasse øl, der i de lavest rangerede rækker er præmien til vinderne, skal jo også tømmes.

Stævnet opstod i sin tid for at skaffe penge til idrætsforeningen. I 1986 var der nemlig nogle af BIFs oldboys- og veteranspillere, der var så gode til at spille indendørs fodbold, at de år efter kvalificerede sig til en DGI-turnering i Jylland. Men der var ingen penge i kassen til at tage af sted for, og for at skaffe finanserne blev indestævnet i Blovstrødhallen født.

Siden da er det blevet gennemført med succes år efter år, og stævnet er fortsat en god indtægtskilde for klubben. Pengene går til den daglige drift og betyder, at Blovstrød IF kan købe de nødvendige remedier til sine medlemmer.

mette

Har debatten om sexisme taget overhånd?