9. juli 2020
Citymanager, Susanne Karlsson, havde arrangeret en herre lækkre lørdag i weekenden, hvor butikkerne havde havde sørget lidt ekstra for mændene i bymidten - og så var der selvfølgelig fede biler at kigge på. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Citymanager, Susanne Karlsson, havde arrangeret en herre lækkre lørdag i weekenden, hvor butikkerne havde havde sørget lidt ekstra for mændene i bymidten - og så var der selvfølgelig fede biler at kigge på. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herre lækker lørdag for mændene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herre lækker lørdag for mændene
Allerød - 10. september 2018 kl. 06:25
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag stod i mændenes tegn. Her kunne alle mænd nemlig få sig en ekstra god oplevelse i gågaden på M. D. Madsensvej, hvor der var linet op med fede biler, lækre smagsprøver og luksuriøse behandlinger. De fleste butikker havde lavet et tema over herre lækker lørdag, som dagen kaldes.

- Det handler om, at Allerød bymidte skal være alles by, og så er det vigtigt at invitere mændene ind i byen også. Der har tidligere været arrangementer, hvor mændene ikke har været så meget i fokus, så derfor er tiden kommet til at gøre noget særligt for dem, siger Susanne Karlsson, der er citymanager i Allerød, og fortsætter:

- Jeg lader mig inspirere af alt, hvad jeg ser, og hvor jeg kommer, og hvad jeg hører, og så handler det også om at mærke efter i sig selv. Jeg er selv Allerød-borger, og jeg har et stort netværk her og nogle ideer om, hvad der savnes, siger hun.

Derfor blev lørdagen til mændenes dag, hvor man kunne prøve vilde objektiver fra Sigma, få den rigtige vejledning fra en ekspert fra Braun til den perfekte shaver til ens ansigtsform, smage Skjold Burnes egen rom, få testet sportsskader ved AllerødFys, prøve herre lækre solbriller, få fodmassage og selvfølgelig hører der en god bøf til en herre lækker lørdag. Det bugnede med lækre aktiviteter for mændene, som desuden også kunne vinde en tur i en Ferrari senere på eftermiddagen.

Susanne Karlsson, der blev citymanager tilbage i april, glæder sig over, hvor godt det går med at skabe liv i byen og bymidten.

- Jeg synes det går fantastisk. Byforum er jo den her sammenslutning af både kommune og ejerkreds og handelsliv, og det er så fedt, hvordan alle parter bare vil deres by og deres bymidte det bedste, og det er jo fantastisk at få lov at arbejde med, siger hun og fortsætter:

- Det, at hele paletten er med, synes jeg, er fantastisk, at det kan lade sig gøre og skabe det rum, og så er Allerøds borger rigtig gode til at bakke op også, siger Susanne Karlsson.

Og hun har mange spændende ideer og projekter i ærmerne, som bare venter på at blive realiseret.

- Jeg drømmer om, at Allerød skal være en oase af kvalitet i en verden af kvantitet. Vi skal ikke være størst og flest og mest, men det der skal gøres, skal gøres med kvalitet og med hjerte. Vi møder jævnligt nye investorer, der viser interesse for Allerød bymidte, og der er flere spændende ting på vej, siger hun.

Det er særligt den store opbakning fra borgerne, som giver Susanne Karlsson blod på tanden.

- Allerød kender hinanden. Folk vil enormt gerne hinanden. Når vi har arrangementer, så er folk utrolig gode til at bakke op omkring det, og det er rigtig dejligt, siger Susanne Karlsson.

Senest var det fodboldarrangementet ved VM, som der var særligt stor opbakning til, hvor en kæmpe storskærm blev stillet op, så Allerød sammen kunne se kampen iført røde og hvide farver og hygge med lune pølser og kolde øl.

- Jeg havde lavet et succeskriterie for mig selv, der hed, at ved 300 mennesker, så var jeg glad, og ved 500 mennesker ville jeg ikke kunne få armene ned, og vi rundede snildt de 500, så det var fantastisk, siger Susanne Karlsson med det største smil på læben.

Næste weekenden står den i loppens tegn, hvor hele M. D. Madsensvej bliver forvandlet til et børneloppemarked, og på torvet vil der være loppemarked for voksne.

Fredag den 28. september er der aftenåbent i bymidten, hvor der kommer en tryllekunstner, som nogen måske kender. Han hedder Cheff Magic og var med i tv-programmet »Danmark har talent«, hvor han blev nummer tre.

- Det bliver igen en dag, hvor Allerød mødes og samles i alle aldre. Det kan man godt glæde sig til, siger Susanne Karlsson.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?