26. januar 2021
Der er ikke længere banker i Lynge. Handelsbankens tidligere lokaler bliver nu til pakkeudlevering. Foto: Allan Nørregaard
Der er ikke længere banker i Lynge. Handelsbankens tidligere lokaler bliver nu til pakkeudlevering. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Handelsbank er blevet pakkepost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Handelsbank er blevet pakkepost
Allerød - 30. november 2020 kl. 15:37
Af Martin Stokkebro Moestrup

Covid-19 har skabt en massiv vækst i onlinehandlen og ført til et stort pres på pakkeudleveringen hos SuperBrugsen i Lynge.

Det kombineret med, at julen står for døren, har fået uddeler Jens-Erik Klose til at leje de nu tidligere Handelsbanken-lokaler på Hillerødvej 34, ligeledes ved Lynge Bytorv.

Det skriver SuperBrugsen i Lynge i en pressemeddelelse. Man fortsætter:

"Vi er nået et maksimum i forhold til, hvad vi kan håndtere under betryggende former for både kunder og personale. Som følge af den forventede stigning i antal pakker vil vi tilbyde alle kunder en mere sikker og serviceminded håndtering af pakkeudleveringen. Endvidere vil vores kø til kiosken, hvor det nuværende udleveringssted er placeret, blive reduceret, så vi kan yde en bedre service i forhold til øvrige aktiviteter i butikken.

Muligheden for en midlertidig pakkeudlevering på Bytorvet er opstået, da Handelsbanken flyttede sine aktiviteter i Lynge-afdelingen til Allerød - og dermed var et passende lokale med tilhørende p-pladser ledig.

Flytningen af pakkeudleveringen træder i kraft i forbindelse med udlevering af pakker fredag den 27. november. Faste åbningstider vil være mandag-fredag kl. 11-18 og lørdag-søndag kl. 10-14. Pakkeudlevering fra Handelsbankens tidligere lokaler vil indtil videre gælde frem til 31. januar 2021."

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?