19. august 2019
Lillerød Badmintonklubs Jens Buck-Jensen får overrakt Badminton Danmarks æresemblem af forbundets formand René Toft. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Lillerød Badmintonklubs Jens Buck-Jensen får overrakt Badminton Danmarks æresemblem af forbundets formand René Toft. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder til en badminton-ildsjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder til en badminton-ildsjæl
Allerød - 09. november 2015 kl. 06:44
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev talt meget om ildsjæle ved den reception, der markerede Lillerød Badmintonklubs 75 års jubilæum. Således endte det også med, at der blev uddelt en æresbevisning til klubbens mangeårige drivkraft, nemlig Jens Buck-Jensen, der bl.a. er formand for seniorspillerudvalget, men også påtager sig mange andre opgaver. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det var René Toft, formand for Badminton Danmark, der afsluttede sin tale ved receptionen i Lillerødhallernes cafeteria med at uddele forbundets æresemblem til Buck-Jensen.

- Du er en af dem, der gør en stor forskel, sagde René Toft bl.a. - og derudover kom han med en humoristisk bemærkning om at æresemblemet ikke helt kunne hamle op med den æresbevisning, som Buck-Jensen havde fået af det indonesiske badmintonforbund. Lillerød-lederen har i en årrække hjulpet og støttet indoneserne, når de ved forskellige lejligheder har været i Danmark, og det er han blevet belønnet for på den indonesiske ambassade.

Jens Buck-Jensen var tydeligt rørt, da han modtog æresemblemet, hvorpå han i rollen som toastmaster gik hurtigt videre i dagsordenen. Udover René Toft talte bl.a. klubbens egen formand Søren Toft samt på Allerød Byråds vegne, John Jensen (DNA), formand for kommunens kultur- og idrætsudvalg. Han havde en check på 1.000 kr. med til den jubilerende klub.

Klubbens egen formand, Søren Toft, lagde også vægt på ildsjælenes betydning, helt tilbage til klubbens stiftelse i 1940, mens der i baggrunden af lokalet vistes en gammel smalfilm-strimmel, der handlede om opførelsen af Centerhallen, der stod klar i 1955. Først i 1973 rykkede klubben ind i Lillerødhallerne.

Der var pæn deltagelse af egne medlemmer såvel som gamle modstandere, sponsorer og andre venner af klubben udefra til receptionen, der blev fulgt op af showkampe - samt fest om aftenen med ca. 150 deltagere i Centerhallen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede