18. oktober 2019
3.g'erne på Allerød Gymnasium havde i dag sidste skoledag. Foto: Allerød Gymnasium
3.g'erne på Allerød Gymnasium havde i dag sidste skoledag. Foto: Allerød Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glade 3.g'ere fejrede sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glade 3.g'ere fejrede sidste skoledag
Allerød - 16. maj 2019 kl. 16:29
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den ganske særlige stemning, som kendetegner 3.g'ernes sidste skoledag, var bestemt også til stede i dag, torsdag, hvor 3.g'erne på Allerød Gymnasium traditionen tro fejrede, at de nu er meget tæt på målet om en studenterhue på hovedet.

Udklædningen i fantasifulde kostumer og hvor hver klasse har sin egen farve- rød, grøn, blå, guld, orange, gul, pink, brun, sølv- var også i år helt, som det skulle være.

Klokken 9.15 ankom 3.g'erne i højt humør og solskin til skolen. Gymnasiets kantine havde sørget for en morgenbuffet til 3.g'erne og deres lærere, som var inviteret med. Mange af 3.g'erne havde været tidligt oppe for at tage hul på fejringen, og lidt fast føde var derfor velkomment, skriver gymnasiet i en pressemeddelelse.

Herefter var det tid til næsten-studenternes traditionelle shows, som hele skolen var inviteret med til at overvære i »Badekarret«.

Skolen havde sat en 1. præmie på højkant for bedste optræden. 1. og 2.g'erne stemte via voxvote, og vinderen blev 3v, som vandt et gavekort til en pizza på et lokalt pizzaria til hele klassen. Mange lærere fik også overrakt små gaver og fik et farvel-og-tak kram.

Et lille oprydningshold bestående af elever fra 2.p fulgte i hælene på de festglade 3.g'ere på turen fra gymnasiet og ned til byen.

Rektor Kirsten Schiellerup glæder sig over, at det igen i år var en festlig og dejlig dag, fuld af sjov og godt humør og ikke mindst fine shows, skriver gymnasiet i pressemeddelelsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede