15. maj 2021
Kenth Eskerod kører ud til kunderne i en bil, der er meget synlig i landskabet. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Kenth Eskerod kører ud til kunderne i en bil, der er meget synlig i landskabet. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbner nyt sted og med nyt navn: Kunderne fik mig til det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbner nyt sted og med nyt navn: Kunderne fik mig til det
Allerød - 22. april 2021 kl. 07:11
Af Martin Stokkebro Moestrup

I januar tvang coronanedlukning og dertilfølgende svigtende omsætning Kenth Eskerod til at lukke sin butik, Electronic Care på M.D. Madsensvej 9, efter fire år i byen.

Allerede nu er han dog tilbage. Klæderne er endda næsten de samme, og hans nye butik ligger heller ikke langt fra den gamle adresse.

Således åbnede Electronic Care Service i lørdags på Allerød Stationsvej på 1. salen i stationsbygningen, der også huser Bike Dreams.

"Jeg havde egentlig opgivet det, men jeg har fået så mange beskeder fra mine kunder, om jeg ikke ville starte op igen, at jeg nu prøver igen," siger Kenth Eskerod, der er meget glad for den opbakning på både mail, sms og Facebook, som han har fået.

"Der var en kunde, der sagde, at han ville komme med en stor flaske champagne, når jeg åbnede igen. Jeg tror, at folk synes, at det er dejligt, at jeg altid er der til at hjælpe," siger han.

Kører ud til kunderne

Han har skåret noget af forretningsdelen væk med den nye butik, forstået på den måde at der ikke vil være lige så mange produkter i de nye rammer, hvor pladsen også er mindre. Man vil dog stadig kunne købe udstyr til mobilen som kabler, covers og strømforsyninger. Og så kan Kenth Eskerod bestille varer som radioer og fjernsyn hjem på forespørgsel.

En stor del af forretningen handler om reparation og opsætning af elektronik, og Kenth Eskerod tilbyder også at køre ud til kunderne og hjælpe med installation, opsætning og ophængning af fx tv.

Derfor kommer der også til at stå et telefonnummer, man kan fange ham på, hvis han ikke er i butikken, men ude på opgave. Han har også en hjemmeside, dog uden en webshop, hvor man kan bestille en tid.

Håber på kurser

Nu skal han have butikken op at køre, men på sigt håber han at kunne afholde kurser i fx brug af elektronik som computere, mobiltelefoner og tablets.

"Bygningen jeg lejer mig ind i, har et stort konferencerum, som jeg kan bruge, så det bliver det næste, efter jeg er startet op," siger Kenth Eskerod.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?