19. februar 2020
Tre mænd truede søndag formiddag Michael Forsmark med at dræbe ham. Det skete udenfor hans hjem. Ifølge Michael Forsmark havde knivene blade, der var 30-40 centimeter lange. Michael Forsmark har efterfølgende fundet nogle af knivene i nærheden. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Tre mænd truede søndag formiddag Michael Forsmark med at dræbe ham. Det skete udenfor hans hjem. Ifølge Michael Forsmark havde knivene blade, der var 30-40 centimeter lange. Michael Forsmark har efterfølgende fundet nogle af knivene i nærheden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotograf overfaldet i sit hjem: De sagde de ville dræbe mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotograf overfaldet i sit hjem: De sagde de ville dræbe mig
Opdateret 22. oktober 2018 kl. 13:46
Allerød - 22. oktober 2018 kl. 12:42
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Local Eyes-fotografen Michael Forsmark blev søndag morgen overfaldet i sit hjem i Allerød af tre unge mænd bevæbnet med knive.

arrow Læs også: Truet før: En kontroversiel fotograf i søgelyset

- Der møder tre mænd op, som siger, at de vil dræbe mig. De er bevæbnet med flere lange knive. Pludselig kommer de hen til mig og går til angreb på mig. Alt er kaos, og der bliver råbt og skreget, fortæller Michael Forsmark, som er tydeligt berørt af situationen, der fandt sted, samtidig med at hans kone havde et arrangement med sit løbehold.

Derfor var der masser af vidner til det voldsomme optrin, som skete kort før klokken 9.

- De skulle løbe hjemme fra os klokken 9, og da de første kommer, siger de, at der går nogle fyre længere nede ad vejen, som er bevæbnede. Jeg tror, de laver sjov, men da jeg er udenfor for at tage imod, kommer de hen til mig. På løbeholdet er der en betjent, og ham truer de også, selvom han står med sit skilt. De svinder også politiet til, da der kommer en masse politibiler, siger han.

- Folk er chokerede og kede af det. Også mig selv, helt vildt. Jeg tænker bare, hvorfor skal jeg dræbes, siger Michael Forsmark, der ikke kendte de tre mænd, og som ikke har noget ide om, hvad motivet kan være.

Ifølge Michael Forsmark skal politiet lave tekniske undersøgelser på hans adresse i løbet af mandagen og undersøge området med hunde, ligesom det skal indsamle overvågningsmateriale. Det er dog ikke bekræftet af Nordsjællands Politi.

Han fortæller også, at han efterfølgende har fundet fire lange køkkenknive på Solvang.

På grund af episoden skal han i dag have sat en skudsikker hoveddør op, ligesom mængden af overvågningskameraer på hans grund bliver endnu større.

- Det er da frygteligt, at det skal være sådan. Det der var simpelthen så voldsomt. Det udvikler sig rigtig dramatisk. At politiet lader dem gå, er jo dybt rystende, siger Michael Forsmark.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag og på sn.dk.

arrow Politiet om overfald: Der er ikke en egentlig sag
22. oktober 2018 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:46
arrow - Jeg kunne se et menneske brænde
28. april 2010 kl. 13:09 Opdateret: kl. 14:22