2. marts 2021
Dino Karjasevic scorede to mål i kampen mod BSF, men lige lidt hjalp det. Allerød tabte hjemmekampen i Sjællandsserien med 3-4.
Dino Karjasevic scorede to mål i kampen mod BSF, men lige lidt hjalp det. Allerød tabte hjemmekampen i Sjællandsserien med 3-4.
Foto: Mads Hussing.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første nederlag til Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første nederlag til Allerød
Allerød - 02. september 2017 kl. 20:13
Af Mads Hussing

To dumme kort kostede dyrt for AFK

To sejre i to kampe og foran 1-0 i den tredje.

Hattrick af to forskellige spillere i de første to kampe i årets sjællandsserie. Succesen så ud til at fortsætte for Allerød FK, der lørdag på hjemmebane mødte BSF. Det skete dog ikke, da Allerød efter en rodet kamp tabte 4-3.

Allerød manglede det sidste i forhold til de seneste kampe, der er endt med sejr.

Det så helt håbløst ud, da hjemmeholdet var bagud 3-2, og Martin Drescher hev i nødbremsen og fik direkte rødt kort efter 71 minutter.
Det forhindrede dog ikke Dino Karjasevic at udligne til 3-3 efter en fremragende spilning af Marcus Hjulmand.

Mark Parrish sørgede dog for, at Allerød spillede ni mod 11 i de sidste 10 minutter, da han fik en advarsel og dermed 10 minutter i skammekrogen. Det overtal udnyttede BSF til at score fire minutter før tid til slutresultatet 3-4.

- Vi rammer ikke vores niveau fra de første to kampe. Det er så også et bedre hold, vi møder i dag. Vi laver for mange fejl. På deres første mål vi er klart i overtal, men vi dækker ikke op. Vi kigger bold. Det gør vi også på et par stykker mere i 2. halvleg. Vi kigger bold og er ikke orienteret om, hvor vores modstander er, sagde Allerøds træner Dennis Foss efter kampen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?