25. januar 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem indbrud i Allerød: Tyv med koben overrasket af beboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem indbrud i Allerød: Tyv med koben overrasket af beboer
Allerød - 22. juli 2019 kl. 11:20
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag formiddag fik en beboer på Morbærvej i Allerød et ubehageligt besøg på matriklen, da vedkommende overraskede en gerningsmand, som stod og var i gang med at bryde et soveværelsesvindue op med et koben. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Episoden fandt sted klokken 10.33, og gerningsmanden forlod stedet, da han blev opdaget af beboeren. gerningsmanden beskrives som cirka 25 år gammel, østeuropæisk af udseende, kraftig og skaldet. Han var iført sort og mørkeblåt håndværkertøj.

Derudover er der blevet anmeldt yderligere fire indbrud i Allerød Kommune i weekendens løb. På Ærtenstensvej i Lynge har ukendte gerningsmænd mellem fredag klokken 07 og søndag klokken 16 brudt et vindue op, hvorefter de har stjålet en hækkeklipper, smykker og en computer. Et våbenskab er desuden blevet revet ned fra væggen, men ikke åbnet.

Fra en villa i Vildroseparken, ligeledes i Lynge, er der blevet stjålet flere computere i forbindelse med et indbrud.Det er sket fredag mellem klokken 08 og 15.18, og politiet formoder, at tyvene er kommet ind via ulåste vinduer.

I en villa på Nøddehaven har der været indbrud mellem fredag klokken 21 og lørdag morgen 07.15. Gerningsmændene er kommet ind via et stuevindue. Der er endnu ikke noget overblik over, hvad de har fået med sig derfra.

Det er der heller ikke i forbindelse med et indbrud på Berberishaven. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 21 og lørdag morgen 07.15, og tyvene er kommet ind via et vindue i stuen.