25. maj 2019
Thomas Frisch (tv.) er talsmand for "En grøn kommune går i sort". Foto: Thomas Olsen
Thomas Frisch (tv.) er talsmand for "En grøn kommune går i sort". Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farremosesagen: - De vælger konfrontation fremfor dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farremosesagen: - De vælger konfrontation fremfor dialog
Allerød - 14. juni 2018 kl. 11:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indlægget fra Karsten Längerich og Miki Dam Larsen om Farremosen bliver mildest talt ikke vel modtaget i borgergruppen »En grøn kommune går i sort«. Tværtimod virker det snarere som en rød klud.

arrow Læs også: Farremosesagen: Bekymrende at drage paralleller til diktatur

- Det er ikke en måde at behandle Allerøds borgere på. Med udtalelsen vælger de helt klart konfrontationen frem for dialogen. Mage til arrogance skal man lede længe efter, og jeg er da spændt på, om de har mod til at stille sig op og sige det samme på næste torsdag, når protest-demonstrationen ankommer til rådhuset, siger talsmand Thomas Frisch.

- Det viser med al tydelighed, at de ikke lytter til, hvad vi siger. For vi har jo sagt flere gange, at vi godt ved, at der kommer industri i Farremosen. Vi forstår bare ikke, hvorfor man er så teflon-belagt i forhold til alle argumenter, der omhandler miljø, kumulative effekter og trafik. Der må være en dybereliggende årsag til, at det hele bliver ignoreret, og de bare skal have gennemført det her, koste hvad det vil. Er der nogen, som har givet et forhåndstilsagn til virksomhederne, eller hvad? For der er ikke nogen logisk forklaring på, hvorfor de hverken vil høre på os, på vandværket eller på Danmarks Naturfredningsforening, siger talsmanden.

- Det er klart, at vores argumentation og ageren bliver kraftigere og kraftigere, fordi de ikke lytter til, hvad vi siger.

Indlægget berører også udpegningen af Farremosen som et erhvervsområde for virksomheder med særlige beliggenhedskrav. Et punkt som de to stridende parter til stadighed er uenige om.

- De fremfører endnu engang, at det er staten, der har pålagt beliggenheden. Men det er Allerød Kommune, der egenhændigt har udlagt Farremosen til industri. Det eneste staten har gjort er, at den har sagt, den ikke mener, Widex-byggeriet er lovligt. Og at det eventuelt kunne gøres ved at udpege et andet område, siger Thomas Frisch.

arrow Borgergruppe: Ja, debatten er løbet af sporet
14. juni 2018 kl. 05:16 Opdateret: kl. 21:46
arrow Borgere: Trusler om sagsanlæg i Farremosen var bluff
04. juni 2018 kl. 05:14 Opdateret: kl. 20:37

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede