23. oktober 2018
Nordsjællands Politi hører meget gerne fra vidner til røveriet. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi hører meget gerne fra vidner til røveriet. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farlige røvere truede med pistol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farlige røvere truede med pistol
Opdateret 08. januar 2018 kl. 13:42
Allerød - 08. januar 2018 kl. 09:54
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rema 1000 på Kongevejen i Blovstrød blev søndag aften klokken 20.32 udsat for særligt farligt røveri, oplyser Nordsjællands Politi.

arrow Læs også: Truede ekspedient med pistol i Rema 1000: Nu er der nyt i sagen

Tre unge mænd indfandt sig i butikken og truede ekspedienten med en grå pistol til at udlevere kontanterne fra kasseapparatet. De var alle tre maskeret med elefanthuer.

Efter røveriet flygtede de tre mænd fra Rema 1000 via butikkens parkeringsplads i retning mod Blovstrød Kro, oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. Derudover har politihunde sidenhen sporet sig frem til, at der har holdt en flugtbil på parkeringspladsen ved Blovstrødhallen, mens bilens fabrikant og udseende stadig er ukendt.

Med sig fik de et kontantbeløb på 2000 kroner, som de gemte i en sort rygsæk. Umiddelbart har de ikke røvet andet end kontanter.

- Det her er noget, vi ser meget alvorligt på. Det er selvsagt voldsomt ubehageligt at blive truet med en pistol, bare fordi man passer sit arbejde, og derfor går vi allerede nu ud og beder borgerne om at henvende sig, hvis de har bemærket noget, fortæller politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd beskrives alle som almindelig af bygning, omkring 180 høj og var på gerningstidspunktet iført mørkt tøj og mørk maskering. Dog vides det, at den enes elefanthue var grøn og sort.

Derudover talte to af gerningsmændene arabisk med dybe stemmer, mens den tredje muligvis også talte arabisk men med en dansk accent. Det var samtidig også ham med den danske accent, som var bevæbnet med en sølvfarvet pistol.

- Vi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set noget i området, da røveriet fandt sted. Det med hellere at ringe 114 én gang for meget end én gang for lidt gælder også i dette tilfælde. Vi har dog allerede nu nogle gode spor at arbejde ud fra, men af hensyn til den videre efterforskning, holder vi vores viden for os selv på nuværende tidspunkt, slutter Morten Riisager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk