24. november 2017
Stuegang på tværs af faggrænser skal give borgere bedre forløb, når de kommer tilbage til kommunen efter en indlæggelse. Foto: Bjarke MacCarthy
Stuegang på tværs af faggrænser skal give borgere bedre forløb, når de kommer tilbage til kommunen efter en indlæggelse. Foto: Bjarke MacCarthy
Foto: Bjarke MacCarthy
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælles stuegang skal give mere sammenhæng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælles stuegang skal give mere sammenhæng
Allerød - 12. juli 2017 kl. 05:26
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stuegang på tværs af faggrænser skal give borgere bedre forløb, når de kommer tilbage til kommunen efter en indlæggelse.

Projektet hedder »tværsektoriel stuegang« og går ud på at udvikle modeller, der kan give borgere, som udskrives fra hospitalet til en midlertidig kommunal plads, et mere sammenhængende forløb.

- Vores mål er at få en fælles behandlingsplan, og ikke mindst at dele viden på tværs af sektorer. Vi glæder os meget til samarbejdet, hvor vi inddrager borgeren og de pårørende i langt højere grad end tidligere. Vi håber, at vi på sigt kan udvide modellen, så der skabes mulighed for, at egen læge og pårørende kan deltage på stuegangen. Dette projekt giver os en mulighed for at styrke samarbejdet mellem kommune og hospital og dermed skabe gode og trygge forløb for borgerne, siger Jutta Haahr, der er leder af hjemmeplejen og de midlertidige pladser.

Tværsektoriel stuegang er et samarbejde imellem Nordsjællands Hospital, otte nordsjællandske kommuner samt de alment praktiserende læger. Samarbejdet betyder blandt andet, at et udkørende team hver uge kommer på besøg på kommunens midlertidige pladser. Det udkørende team består af en læge, en sygeplejerske, en farmaceut og en bioanalytiker, der alle er ansat ved Nordsjællands Hospital.

Al information bliver i øvrigt givet videre til egen læge.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk