4. april 2020
Søren Andersen er ansat som vice president for operations i radarvirksomheden Weibel Scientific. Pressefoto
Søren Andersen er ansat som vice president for operations i radarvirksomheden Weibel Scientific. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en nyansættelse i toppen af Weibel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en nyansættelse i toppen af Weibel
Allerød - 26. februar 2020 kl. 17:19
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Radarvirksomheden Weibel har ansat en ny Vice President for Operations. Han hedder Søren Andersen og begyndte i sit nye job den 1. februar. Hans primære ansvarsområder bliver optimering af virksomhedens produktion og forsyningskæder.

- Weibel er en virksomhed med en stor in house-produktion og meget avancerede produkter. Det er afgørende, at samarbejdet mellem udvikling og produktion er gnidningsfrit, hvis virksomheden skal bibeholde sin førende markedsposition. Mit fokus vil være på at udvikle en endnu stærkere forbedringskultur blandt medarbejderne og samtidigt sikre høj trivsel og arbejdsglæde, siger Søren Andersen om den opgave, han har foran sig.

Søren Andersen er 56 år og har 30 års erfaring fra dansk apparatindustri, og han har arbejdet for en række virksomheder, der producerer højteknologiske produkter. Blandt andet B-K Medical og FOSS. Han kommer fra en stilling som vice president for produktion og supply chain hos Danfysik, der laver partikelacceleratorer.

- Vi har styrket vores ledelseshold i Weibel betragteligt i februar med to nye, stærke profiler og er nu rigtig godt klædt på til at fortsætte den vækstrejse, vi allerede er i fuld gang med. Søren Andersens mangeårige og veldokumenterede erfaring med at lede organisationer gennem forandringer vil uden tvivl være et stort aktiv for Weibel i denne proces, siger Thomas Øiseth Munkholm, der er ejer og bestyrelsesformand i Weibel.

I sidste uge offentliggjorde Weibel Scientific, at virksomheden har ansat Jens Boëtius Andersen i en stilling som chief financial officer.