21. september 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En stribe villa-ejere ramt af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En stribe villa-ejere ramt af indbrud
Allerød - 16. april 2019 kl. 11:11
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har efter weekenden modtaget en række anmeldelser fra villa-ejere i Allerød, der har haft ubudne gæster på besøg. De fleste af indbruddene har fundet sted i weekenden, mens et enkelt er sket mandag i dagtimerne. I forbindelse med indbruddene er der blandt andet blevet stjålet smykker og elektronik.

arrow Læs også: Politiet: Bagmænd organiserer gadebørn

Det ene indbrud er gået ud over beboere på Vindbygårdsvej og er sket mellem søndag klokken 9 og mandag klokken 12. Ukendte gerningsmænd har opbrudt et vindue og stjålet elektronik og cykler fra stedet.

I en villa på Lucernevej har der også været indbrud, og derfra er der blevet stjålet smykker og elektronik. Indbruddet er sket mellem søndag 19.30 og mandag klokken 09, og tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Efter et indbrud på Enebærhaven er der endnu ikke noget overblik over, hvad der er blevet stjålet. Det er sket mellem søndag klokken 19 og mandag 12.45. Også der er et vindue blevet brudt op.

Fremgangsmåden var helt den samme, da ukendte gerningsmænd mandag imellem klokken 9.30 og 12.48 brød ind i en villa på Syrenhaven. Tyvene fik smykker og elektronik med sig fra stedet.

Endelig har politiet fået anmeldelse om, at der ligeledes har været indbrud på Engvej i Allerød. Det indbrud er sket mellem fredag middag og mandag middag. Endnu engang har tyvenes indgang været et opbrudt vindue. Der er blevet stjålet sølvtøj fra stedet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?