19. januar 2019
Oplev Sinfonias efterårskoncert på søndag.
Oplev Sinfonias efterårskoncert på søndag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterårskoncert med Sinfonia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårskoncert med Sinfonia
Allerød - 08. november 2018 kl. 14:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Sinfonia, under ledelse af dirigent Jesper Grove Jørgensen, spiller ved årets efterårskoncert i Engholmkirken et program med musik af Niels W. Gade, Grieg og Tchaikovskij. Af Gade kommer tilhørerne til at høre Symfoni Nr. 1 c-mol Op. 5 »På Sjølunds fagre sletter« og koncertouverturen »Efterklange af Ossian« Op.1.

Af Tchaikovskij spilles Violinkoncert D-dur Op. 35, hvor violinist Michael Kramer er solist.

Nordsjællands Sinfonia er et dynamisk og udadvendt amatørsymfoniorkester, der gerne vil udfordres med invitationer til at spille koncerter i såvel København som rundt i Nordsjælland. Orkesteret er med sine over 65 medlemmer et af landets største amatørorkestre, og er blevet til ved en fusion af to allerede veletablerede orkestre: Københavns Sinfonia (stiftet 1983) og Nordsjællands Symfoniorkester, der har rødder tilbage til 1941.

Det er på denne måde lykkedes at etablere et virkelig godt musikforum med ugentlige øve-aftener og hjemsted i Hillerød.

Nordsjællands Sinfonia spiller et meget varieret repertoire fra barokken til det 20. århundrede, hvor orkesteret præsenterer sig selv i såvel stor symfonisk sammenhæng som i mindre grupper. Med stort engagement - og en stor aldersspredning - opleves glæden ved at udøve klassisk musik sammen med andre amatører, og derved glæde andre med musikken.

Koncerten i Engholmkirken finder sted søndag den 11. november klokken 16. Der er entré på 100 kroner, som betales ved indgangen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk