26. januar 2020
Det danske hold fra Lillerød på podiet efter en flot indsats ved EM.
gallery icon

Se billedserie

Det danske hold fra Lillerød på podiet efter en flot indsats ved EM.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EM-medaljer til seje sjippe-piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM-medaljer til seje sjippe-piger
Allerød - 23. juli 2019 kl. 05:13
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjippere fra Lillerød var stærkt medvirkende til dansk succes ved EM i rope skipping. Det blev blandt andet til en bronze-medalje i den samlede hold-konkurrence.

Det var ben og arme på Lillerød-sjippere, der var i aktion, da det i weekenden lykkedes Danmark at vinde bronze i overall-konkurrencen for hold ved EM i rope skipping.

Holdet fra Lillerød bestod af Mathilde Helbo Larsen, Marie Magersholt, Emilie Lykke, Anna Sørensen og Louise Francis, og det har tidligere vundet medaljer i enkeltdiscipliner ved internationale konkurrencer. Men det er første gang, holdet vinder medaljer overall, som er den samlede konkurrence.

- I et enormt stærkt felt af Europas bedste sjippere formåede vi at kæmpe os igennem hele konkurrencen med et solidt og stabilt niveau. Det førte til, at vi nu kan kalde os det tredje bedste kvindelige hold i Europa. Vi er ubeskriveligt glade og stolte over vores præsentation, og det er uden tvivl en milepæl i vores rejse sammen, udtaler holdet i forbindelse med den flotte præstation.

Holdet vandt desuden sølv i disciplinerne single rope team freestyle, double dutch speed og double dutch single freestyle.

Udover tredjepladsen blev det i kvinderækken overall til en dansk femteplads, niende-plads og 11.-plads ud af 16 hold.

Danmark deltog også med fire overall deltagere i den individuelle konkurrence. Af dem blev Mathilde Helbo Larsen fra Lillerød bedst placeret med en sjette-plads. Julie Bøggild Andersen blev nummer ni, Eva Skalshøj nummer 10 og Marie Magersholt nummer 15 ud af 30 deltagere.

Mathilde Helbo Larsen vandt desuden bronze med sin freestyle og sølv i disciplinen triple unders. Præstationen i sidstnævnte kategori udløste tilmed en dansk rekord, da hun med 147 triple unders slog Danmarksrekorden fra 2012 med to hop.