17. januar 2018
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyttede af bilist – så hørte ung mand et højt smæld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyttede af bilist – så hørte ung mand et højt smæld
Allerød - 15. marts 2017 kl. 09:21
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et dyt i hornet for at signalere til den forankørende bil, at der nu var blevet grønt udviklede sig ubehageligt for en 22-årig bilist.

Han holdt i lyskrydset ved Lynge Kro fredag 10. marts kort efter klokken 12.00, og da bilen foran ham ikke kørte, da der var blevet grønt, dyttede den 22-årige.

Men det skulle han ikke have gjort. For ifølge Ekstra Bladet, der har talt med den 22-årige, så endte et lille dyt i hornet med, hvad der kan minde om et skud mod ruden.

Pressekoordinator ved Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, bekræfter over for sn.dk, at man har modtaget en anmeldelse fra den 22-årige.

- Da der pågår en efterforskning, kan jeg ikke sige så meget mere. Jeg kan heller ikke hverken be- eller afkræfte, om der har været tale om et eller andet form for skud, siger Henrik Suhr til sn.dk.

Til Ekstra Bladet fortæller den 22-årige, at han efter dyttet fik både fuckfinger og grimasser, da han efterfølgende overhaler den forankørende bil.

På et tidspunkt skal han dreje til venstre, og den aggressive bilist kørte her forbi ham. Det er her, at der pludselig lød et højt smæld.

- Så kunne jeg se, at ruden ved passagersædet i min bil var smadret. I starten troede jeg, det var en sten, der var kastet igennem, men senere gik det op for mig, at det lignede et skudhul, siger den 22-årige til Ekstra Bladet.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der kan have set noget.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk