19. august 2019
Vineriet er indrettet ved Søren Damgaards barndomshjem i Lynge. Dengang var der svinestald i lokalerne, men i dag bliver der produceret prisvindende, økologisk vin på stedet. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Vineriet er indrettet ved Søren Damgaards barndomshjem i Lynge. Dengang var der svinestald i lokalerne, men i dag bliver der produceret prisvindende, økologisk vin på stedet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du kan også investere i Mortens og Sørens blomstervin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du kan også investere i Mortens og Sørens blomstervin
Allerød - 16. februar 2019 kl. 04:53
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Copenhagen Winery er for tiden en del af et crowdfunding-projekt, som Coop Crowdfunding, dagligvarekæden Irma og Greater Copenhagen Food Startup samarbejder om.

arrow Læs også: Ny vin på økologiske flasker var et bevidst valg

Som en ud af otte nye madiværksættere optræder Copenhagen Winery på hjemmesiden www.coop.crowdfunding.dk, hvor de søger finansiering til deres produktion. Platformen formidler kontakt mellem danskerne og fødevarevirksomheder og giver Coops medlemmer mulighed for at investere i udvalgte fødevareprojekter.

Copenhagen Winery håber på at få den ønskede støtte til at skalere deres produktion af blomstervine.

I løbet af de seneste måneder har de otte madiværksættere desuden været igennem et såkaldt acceleratorforløb hos Greater Copenhagen Food Startup i Kødbyen. Der er tale om et udviklingsforløb, som har givet mulighed for at benytte kontor- og mødefaciliteter, sparre med erfarne mentorer samt få adgang til et netværk af investorer og andre interessenter.

Projektleder Kristian Lund er glad for det nye samarbejde med Coop Crowdfunding og Irma.

- Samarbejdet med Irma giver vores deltagere en unik mulighed for at nå ud til kunder, der har interesse for nye måder at tænke fødevarer på. Alle deltagerne i acceleratorforløbet arbejder som oftest med udvikling af fødevarer, der er bæredygtige, eksperimenterende, økologiske eller veganske. Det er med andre ord produkter, der i høj grad ligger i tråd med Irmas ambition om at være et nyskabende og nysgerrigt madhus, siger han.

Søren Steffensen, som er kædedirektør i Irma, uddyber:

- Vi føler en forpligtelse over for vores kunder i forhold til at være first mover indenfor spændende mad og bæredygtighed. Vi ønsker i højere grad at finde og støtte mindre virksomheder på vej frem og give dem mulighed for at profilere sig og lykkes med deres nytænkende og bæredygtige produkter. Det er derfor også kun en naturlig udvikling for os at indgå et samarbejde med Greater Copenhagen Food Startup, siger han.

Irma vil i løbet af foråret beslutte, hvilke af de nye produkter, der skal på hylderne i udvalgte Irma-butikker.

Alle madiværksætterne og deres projekter kan ses og støttes på www.coop.crowdfunding.dk. Det er muligt at støtte Copenhagen Winery frem til den 10. marts.

arrow Kokke satser alt på økologisk vin
16. februar 2019 kl. 04:27 Opdateret: kl. 12:55

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede