19. januar 2020
På Kratbjergskolens afdeling Ravnsholt, hvor Signe Krag Andersen var elev, blev der tirsdag flaget på halv. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

På Kratbjergskolens afdeling Ravnsholt, hvor Signe Krag Andersen var elev, blev der tirsdag flaget på halv. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dødsfald: Skole flagede på halv for Signe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dødsfald: Skole flagede på halv for Signe
Allerød - 19. december 2018 kl. 04:51
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flaget i Ravnsholtskolens flagstang gik tirsdag på halv. Det 14-årige svømmetalent Signe Krag Andersen, der mandag på tragisk vis mistede livet under træning, var elev på skolen, hvor hun gik i 8. klasse.

arrow Læs også: Tragisk dødsfald i svømmehal: Ungt svømmetalent fik akut hjertestop

Distriktsskoleleder Morten Winther Bothe ønsker ikke at udtale sig om det tragiske dødsfald eller om, hvordan man som skole agerer i sådan en situation. Men der er ingen tvivl om, at det på alle måder var en tung dag på skolen i midtbyen. Såvel som for alle andre, der kendte Signe Krag Andersen.

Således kalder hendes klub, Sigma Swim, det for »en sorgens dag«,

»For altid vil glade Signe blive savnet i sit elskede svømmemiljø, Sigma Swim. I klubben forsøger vi efter bedste evne at tage hånd om de berørte«, skriver klubben i en pressemeddelelse, som blev sendt ud tirsdag eftermiddag. Det gælder ikke mindst den unge piges familie.

- Signes familie står tilbage med det størst tænkelige tab, og i Sigma Swim vil vi passe så godt på dem, som det er os muligt. Vores varmeste og hjerteligste tanker er med dem i denne urimelige tid, siger Mia Hyldahl, der er klubchef i Sigma Swim.

Det var et akut hjertestop, der resulterede i, at den unge svømmer mandag eftermiddag mistede livet, mens hun svømmetrænede i Blovstrød Svømmehal.

arrow 14-årig pige omkommet i svømmehal
18. december 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 12:39