26. juni 2019
Camilla Kjems er redaktør for Femina og har skrevet bogen »Du skal turde elske først. Den danner rammen om Allerød Biblioteks debat- og madarrangement kun for kvinder. Pressefoto
Camilla Kjems er redaktør for Femina og har skrevet bogen »Du skal turde elske først. Den danner rammen om Allerød Biblioteks debat- og madarrangement kun for kvinder. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er kun for kvinder: Debat og mad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er kun for kvinder: Debat og mad
Allerød - 20. januar 2019 kl. 08:31
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød Bibliotek lancerer et nyt koncept, hvor kun kvinder inviteres til fællesspisning og debat. Det første arrangement af slagsen finder sted torsdag den 7. februar, hvor der debattere med udgangspunkt i Camilla Kjems' besøg.

Camilla Kjems er chefredaktør på ugebladet Femina og er netop nu aktuel med bogen »Du skal turde elske først«, som er hendes første.

Udgangspunktet for bogen har været at udforske en række dilemmaer, som nutidens kvinder kan stå overfor. For eksempel hvordan lever og nyder en kvinde sit liv i en tid, hvor stress og angst sender historisk mange til tælling? Hvordan finder du modet til at være den, du er og til at elske uden forbehold? Og hvordan giver du dig hen til nydelsen uden skam?

De spørgsmål har Camilla Kjems i bogen stillet til psykologer, præster og terapeuter samt en hjerneforsker. Deres svar danner sammen med Camillas Kjems' egen mentale pilgrimsrejse basis for bogen, der viser en ny, opløftende og modig vej, hvor psykisk sårbarhed vendes til den største styrke.

Camilla Kjems, der er mor til tre, har selv været ramt af depression og angst igennem 20 år.

Hun er født i 1974 og er retoriker. Siden 2011 har hun været chefredaktør for Femina, hvor hun er kendt for sine ærlige ledere om kvindeliv og kvindesind. Bogen »Du skal turde elske først« udkom i efteråret.

Allerød Bibliotek opfordrer alle kvinder til at tage deres nabo, søster, veninde eller træningskammerat med til arrangementet, hvor der udover Camilla Kjems' ord bydes på fællesspisning ved bibliotekets langborde.

Det koster 125 kroner inklusiv mad, og af hensyn til madbestillingen lukkes der ned for billetsalget fredag den 1. februar.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede