18. oktober 2019
Så er de første studenter sprunget ud på Allerød Gymnasium, og flaget bliver traditionen tro hejst i fællesskab. Foto: Allerød Gymnasium
gallery icon

Se billedserie

Så er de første studenter sprunget ud på Allerød Gymnasium, og flaget bliver traditionen tro hejst i fællesskab. Foto: Allerød Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De første huer fejret med flaghejsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De første huer fejret med flaghejsning
Opdateret 24. juni 2019 kl. 10:25
Allerød - 24. juni 2019 kl. 10:18
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag morgen sprang årets første studenter på Allerød Gymnasium ud. De nye, hvide huer blev sædvanen tro fejret ved at hejse skolens flag sammen med rektor Kirsten Schiellerup. Og kan man få en bedre ramme om den festlige begivenhed end høj solskin og masser af varme.

Så det var naturligvis de helt store smil, der var fundet frem under huerne hos årets første otte studenter og de mange familiemedlemmer og venner, som var mødt op for at fejre dem.

De otte studenter, der hejste flaget, var Amalie Marie Stelsig Hald fra 3.k, Bastian Just Johansen fra 3.cd, Christoffer Engskov Frost fra 3.v, Israa Azzam fra 3.s), Martin Møller Nielsen fra 3.p, Mina Emilia Elfsberg Holbøll fra 3.p, Rasmus Kornbo Kirkegaard fra 3.j og Rawan Abdella fra 3.cd. De havde alle deres sidste eksamen i faget AT, og fik alle en fin afslutning karaktermæssigt.

- Det er en stor festdag, når studenterne springer ud, siger rektor Kirsten Schiellerup, der frem til på onsdag kan se i alt 233 studenter få huerne på på Allerød Gymnasium. Gymnasiet har i år ni afgangsklasser.

Onsdag aften er der festmiddag på skolen for studenterne og deres lærere, og på fredag holdes der translokation på gymnasiet. Klokken 12 kører studenterne ud på den traditionelle køretur rundt til alle klassekammeraterne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede