1. marts 2021
SCT Transport har fået byggetilladelse til et større byggeri i Allerøds erhvervsområde Farremosen. Foto: Allan Nørregaard
SCT Transport har fået byggetilladelse til et større byggeri i Allerøds erhvervsområde Farremosen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks største transportvirksomhed rykker til Farremosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks største transportvirksomhed rykker til Farremosen
Allerød - 22. januar 2021 kl. 15:15
Af Martin Stokkebro Moestrup

"I dag er en stor dag. I dag er den endelige byggetilladelse kommet, så inden længe er vi for alvor i gang med byggeriet i Allerød. Det har været en lang proces at nå hertil, men nu er vi så klar til at påbegynde det, der bliver en helt ny æra i vores historie."

Sådan efterfulgt af diverse jublende emojis skriver virksomheden SCT Transport i et opslag på sin Facebook-side fredag formiddag. I opslaget er der også et luftfoto/dronefoto af erhvervsområdet Farremosen i Allerød.

SCT Transport A/S er ifølge egen hjemmeside "Danmarks største transportvirksomhed indenfor entreprenørbranchen og beskæftiger cirka 300 medarbejdere."

Virksomheden ledes ifølge hjemmesiden fra Gilleleje, Hillerød, Roskilde og København. Ifølge hjemmesiden har virksomheden adresse i Gilleleje, men på Facebook er adressen Industrivænget i Hillerød.

Ingen kommentarer

Allerød Nyt har været i kontakt med SCT Transport for at høre mere om den nye æra i virksomhedens historie. Vi havde gerne hørt, hvor mange ansatte der kommer til Allerød, hvor stort byggeriet bliver, hvad naboerne kan forvente, og hvonår byggeriet forventes at stå klar, men avisen blev mødt med et "ingen kommentarer".

Ikke en stor dag for alle

I den åbne facebookgruppen "Farremosens erhvervsområde En grøn kommune går i sort", der blev startet i forbindelse med Pankas-byggeriet, blev nyheden knap så vel modtaget af en bruger, der delte den med følgende kommentar:

"Ikke en stor dag for alle".

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?