23. august 2019
Henriette Rolf Larssen står igen i år bag kurser på DOF Allerød Fritidsskole. Det samme gør Naghem, der indbyder til at lave hjertevarm mad. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Henriette Rolf Larssen står igen i år bag kurser på DOF Allerød Fritidsskole. Det samme gør Naghem, der indbyder til at lave hjertevarm mad. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DOF udvider med nye kurser i Blovstrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DOF udvider med nye kurser i Blovstrød
Allerød - 07. august 2019 kl. 17:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende sæson bliver der mulighed for at deltage på en række kurser hos DOF Allerød Fritidsskole med adresse i Blovstrød. I den anledning inviterer skolen til møde. Det kommer til at foregå i cafeen på Blovstrød Idrætsanlæg søndag den 18. august mellem 15 og 18. Ved den lejlighed vil fritidsskolen meget gerne høre, hvad borgerne ellers kunne have lyst til at gå til.

Men i første omgang har skolen udvalgt en række kurser i Blovstrød. Der bliver blandt andet et kursus i hjertevarm mad fra det mellemøstlige køkken med Naghem. Hun er fra Irak og uddannet bydels-mor.

Henriette Rolf Larssen har tidligere stået bag projektet »Genbrug som genvej til Integration« og vender nu tilbage med endnu et kreativt kursus: Skab minder om din baby.

Af andre kreative kurser kan DOF Allerød Fritidsskole byde på tre weekender med Patchwork og quiltning samt en weekend med overskriften upcycling. Sidstnævnte er et kursus, hvor man bliver inspireret til at genbruge sit gamle tøj og sy nyt.

Fritidsskolen byder på endnu et nyt emne, som har overskriften »Familieopstilling«. Det udspringer af systemisk opstilling, som er en metode, der hjælper med at håndtere kroniske tilstande og fastlåste konflikter, så der sker en varig forandring. Emnet introduceres en aften, inden kursusforløbet over seks gange begynder.

Kurserne i Blovstrød holdes på Blovstrød Idrætsanlæg samt på Blovstrød Skole.

Man kan kontakte skoleleder Lena Becker på telefon 7020 6574 eller mail: post@fritidsskoler.dk, hvis man vil vide mere om kurserne.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede