10. april 2020
Fru Lunds Villa skal bevares, men Billedskolens aktiviteter flytter over på Allerød Musikskole som planlagt. Foto: Allan Nørregaard
Fru Lunds Villa skal bevares, men Billedskolens aktiviteter flytter over på Allerød Musikskole som planlagt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chokerede over salgs-udmelding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chokerede over salgs-udmelding
Allerød - 07. december 2018 kl. 15:25
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ægteparret Bente og Peter Stauning, der tidligere på måneden tilbød Allerød Kommune at dække driftsudgifterne til Fru Lunds Villa i tre år, har læst budgetforligspartiernes nye beslutning om at sælge villaen på markedsvilkår og er rystede.

arrow Læs også: Åbent brev: Gevinst ved villlasalg er minimal

»For at udtrykke det mildt. Vi er chokerede og dybt rystet over borgmesterens og budgetforligspartiernes seneste udmelding gennem en pressemeddelelse i dag, hvor det annonceres, at Fru Lunds Villa skal sælges på markedsvilkår og give en økonomisk gevinst til kommunen«, lyder det fra ægteparret i en reaktion på udmeldingen.

»Vi havde stillet et forslag med tilbud om at dække driftsudgifter i de kommende tre år ved den fortsatte drift af Fru Lunds villa som basis for Allerød Billedskole og med forventning om fortsat bevaring af villaen som Billedskole i privat regi uden udgifter eller forpligtelser for Allerød Kommune. Vi har set, hvorledes de nuværende lokaleforhold gav optimale betingelser for børnenes udfoldelser både ved Billedskolens og ved Musikskolens aktiviteter«, skriver Bente og Peter Stauning og fortsætter:

»Med vores tilbud ville vi imødekomme de fremførte ønsker fra borgmester og forligspartier om dels at undgå yderligere udgifter på Fru Lunds Villa og dels at mindske kommunens bygningsansvar gennem bygningskomprimering. På den måde mente vi at have gjort vores forslag helt udgiftsneutralt og at efterkomme alle punkter i budgetforliget«.

»Vi mente, at have tilbudt dialog, der kunne vise, at borgmester og byråd lytter til kommunens borgere og indbyder til fælles anstrengelser for at give børn og unge de bedst mulige betingelser for en lærerig og udviklende opvækst i Allerød Kommune og samtidig bevare en smuk og markant bygning for fremtiden«.

arrow Byrådsmedlem: Fru Lund-aftale er sjusk
10. december 2018 kl. 05:04 Opdateret: kl. 15:21
arrow Konservative: - Dejligt at huset bliver bevaret
08. december 2018 kl. 14:56 Opdateret: kl. 13:55
arrow Borgmester: - Det er denne model, vi har kunnet tale os til rette om
08. december 2018 kl. 04:24 Opdateret: kl. 22:04