25. august 2019
Nordsjællands Politi har fået en anmeldelse om et tyveri onsdag morgen af en cafémedarbejders pung på caféen Bar?Kaffe i Allerød, der åbnede for en måned siden (billedet). Foto: Kim Rasmussen
Nordsjællands Politi har fået en anmeldelse om et tyveri onsdag morgen af en cafémedarbejders pung på caféen Bar?Kaffe i Allerød, der åbnede for en måned siden (billedet). Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafégæst mistænkt for tyveri fra ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafégæst mistænkt for tyveri fra ansat
Allerød - 17. juli 2019 kl. 12:55
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da en yngre mand onsdag morgen gik målrettet mod kundetoilettet på caféen Bar'Kaffe på Allerød Stationsvej i Allerød, var det tilsyneladende ikke, fordi han havde noget, han skulle af med, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Snarere tværtimod. En kvindelig ansat på caféen manglede efterfølgende sin pung, som var blevet stjålet fra hendes taske, der stod i lagerrummet lige ved siden af kundetoilettet, oplyser Henriette Døssing, pressemedarbejder hos Nordsjællands Politi.

Den mulige tyveknægt kom ind i kaffebaren klokken 08.30-08.31 og styrede direkte imod kundetoilettet, og kort tid efter forlod han baren igen.

Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 170-175 centimeter høj, med kort lyst hår, og han var iført sorte korte bukser, sort t-shirt og en sort kasket.

Hvis nogen mener at have set manden, må de meget gerne henvende sig til Nordsjællands Politi ved at ringe telefon 114, lyder opfordringen fra Henriette Døssing.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede