24. november 2017
Der var for få kræmmere på dette års Lynge Byfest. Det gik ud over kræmmerindtægterne, og det skal der gøres noget ved til næste år. Foto: Peter Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Der var for få kræmmere på dette års Lynge Byfest. Det gik ud over kræmmerindtægterne, og det skal der gøres noget ved til næste år. Foto: Peter Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byfesten søger friske kræfter efter succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfesten søger friske kræfter efter succes
Allerød - 21. september 2016 kl. 05:50
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lynge Byfest 2016 var en succes, også økonomisk. Det slår planlægningsgruppen fast efter at have holdt evalueringsmøde efter byfesten.

- Det ser ud til, at det bliver en relativ økonomisk succes. Omsætningen af mad og drikkevare var rekordstor både fredag og lørdag, men vi var også heldige. Vejret var fantastisk, og vi havde valgt underholdning, der faldt i gæsternes smag, siger byfestens formand Knud Rasmussen, der tilføjer, at også Cirkus Dannebrogs forestilling fredag aften gav mange spisende gæster på pladsen.

Arrangørerne går dog ikke og soler sig i succesen. For såvel som en evaluering viser de gode ting, så får den også fejl og mangler frem i lyset. Som et par af dem kan byfesten se tilbage på en meget stor efterspørgsel efter mad og drikke, som gav kapacitetsproblemer. Derudover var der alt for få kræmmere, hvilket gav færre kræmmerindtægter.

- Vi bliver nødt til at gøre noget alvorligt ved kræmmerdelen. Både de fysiske rammer og andet der kan skaffe flere kræmmere, så de ikke giver underskud. Måske skal der helt nye øjne til at se på hele kræmmerdelen, siger Knud Rasmussen og kommer dermed frem til Lynge Byfests alvorligste problem.

- Det er ikke kun nye, friske øjne, vi mangler, vi mangler også nye, friske hænder. De fleste af os, der arbejder med byfesten, har gjort det i adskillige år, og mange af os er ved at være slidte. Ikke fordi vi har forsømt fornyelse, men det har altid været svært, og så har vi reddet stormen af, men nu er det alvorligt, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk