19. december 2018
To brødre på henholdsvis 22 og 27 blev fredag varetægtsfængslet i 26 dage i en sag, hvor de er sigtet for at have kidnappet en ung mand  i to en halv time. Foto: Hans Jørgen Johansen
To brødre på henholdsvis 22 og 27 blev fredag varetægtsfængslet i 26 dage i en sag, hvor de er sigtet for at have kidnappet en ung mand i to en halv time. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødre fængslet efter brutal kidnapning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødre fængslet efter brutal kidnapning
Allerød - 14. april 2018 kl. 05:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To brødre på 22 og 27 år er blevet varetægtsfængslet i knap en måned i en sag om kidnapning af en ung mand, der blev holdt fanget i en bil og kørt rundt i Nordsjælland i flere timer. De nægter sig skyldige, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Indespærret i bil: Kidnappet blev slået, sparket og ydmyget i timevis

Bevæbnet med en lægtehammer indfandt de to brødre sig tirsdag aften på en tankstation og slog en tredje ung mand i hovedet flere gange, hvorefter de med lægtehammeren truede ham til at lægge sig ind en bil.

Derefter kørte de rundt med ham i Nordsjælland i to en halv time.

Undervejs blev han slået mellem 20 og 40 gange i ansigtet og på kroppen med både flad og med knyttet hånd. Han fik også slag med lægtehammeren, ligesom han blev sparket i hovedet.

På et tidspunkt i løbet af de to en halv time, stoppede overfaldsmændene ved Asserbo Plantage, hvor de tvang deres offer til at tage bukserne af og stikke en læbepomade op i endetarmen, mens de så på.

Sådan lyder sigtelserne imod de to brødre, der fredag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. De nægtede sig ved den lejlighed begge skyldige, men dommeren valgte at varetægtsfængsle de unge mænd i 26 dage, frem til den 9. maj.

De to er sigtet for i alt fire forhold, herunder at have skaffet sig adgang til gerningsbilen ved at true dens ejer til at udlevere nøglerne til dem.

Da der formodes at være en tredje gerningsmand på fri fod i sagen, valgte dommeren efter begæring fra anklagemyndigheden at lukke dørene til grundlovsforhøret. Årsagen til den voldsomme kidnapning kendes derfor ikke.

Kidnapningen fandt sted på Cirkle K-tanken på Kongevejen i Blovstrød tirsdag kort efter klokken 21.

Straks efter anmeldelsen satte politiet en eftersøgning i gang, og omkring midnat blev offeret fundet på en lille lukket vej i Lynge, hvor også bilen blev lokaliseret.

De to brødre blev anholdt torsdag eftermiddag ved 13-tiden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow To anholdt efter timelang og voldelig kidnapning
13. april 2018 kl. 08:15 Opdateret: kl. 08:15
arrow Kidnappet mand tæsket i tre timer
11. april 2018 kl. 17:50 Opdateret: kl. 17:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk