20. juni 2019
Allerød Kommunes forslag til Ring 5 går via Overdrevsvejen i Hillerød. Den røde plet viser placeringen af det kommende supersygehus i Hillerød. Illustration: Allerød Kommune
Allerød Kommunes forslag til Ring 5 går via Overdrevsvejen i Hillerød. Den røde plet viser placeringen af det kommende supersygehus i Hillerød. Illustration: Allerød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmestre diskuterede Ring 5

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmestre diskuterede Ring 5
Allerød - 09. juni 2011 kl. 11:43
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Allerød: Allerøds borgmester Erik Lund inviterede tirsdag sine borgmesterkolleger fra Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Helsingør og Hillerød kommuner til et møde på Allerød Rådhus, om fremtidens trafikafvikling i Nordsjælland.

På mødet fremlagde Allerød Kommune et forslag til alternativ trafikforbindelse i Nordsjælland med henblik på tilknytning til det nye hospital i Hillerød og med henblik på friholdelse af sårbare naturområder i den eksisterende Ring 5-transportkorridor. Det præsenterede forslag blev drøftet, idet såvel positive som negative forhold blev tilkendegivet fra mødets deltagere, oplyser Erik Lund i en pressemeddelelse.

Det blev aftalt at afvente resultatet af mødet med Transportministeren og Miljøministeren den 9. juni 2011. Der blev ligeledes udtrykt interesse fra kommunerne om at deltage med embedsmænd i en arbejdsgruppe, såfremt der skønnes behov herfor efter mødet med Transportministeren og Miljøministeren.

Udover borgmester Erik Lund deltog Borgmester Willy Eliasen, Egedal kommune, Borgmester Johannes Hecht-Nielsen, Helsingør kommune, Borgmester Kirsten Jensen, Hillerød kommune, Viceborgmester Kim Rockhill, Frederikssund kommune, Byrådsmedlem, Ole Bergmann, Fredensborg kommune samt embedsmænd fra hver af de deltagende kommuner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede