27. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester og erhvervsdrivende: Allerød er et smørhul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester og erhvervsdrivende: Allerød er et smørhul

Tæt på natur - tæt på storbyen. Allerøds beliggenhed bliver fremhævet

Opdateret 22. september 2020 kl. 10:42
Allerød - 22. september 2020 kl. 09:54

Med en beliggenhed midt i skov og marker og alligevel blot et stenkast fra adgangsvejen til København er Allerød Kommune et smørhul at opholde sig i for ikke blot for borgerne, men også for kommunens erhvervsliv.

arrow Læs også: Tema: Tættere på Allerøds erhvervsliv

Allerøds borgmester, Karsten Längerich (V), fremhæver, at mange virksomheder sætter pris på beliggenheden i naturskønne områder og samtidig tæt på storbyen.

"Virksomhederne fortæller mig, at fordelene ved Allerød Kommune er de grønne omgivelser og adgang til arbejdskraften gennem vores borgere, der generelt har et højt uddannelsesniveau. Og virksomhederne er glade for infrastrukturen med offentlig transport, og at motorvejen er tæt på," siger han.

De erhvervsdrivende selv nævner også placeringen.

"Trængselsproblematikken er mindre i Allerød end i vores nabokommuner. Der er altid ledig p-plads og ingen store køer ind og ud af byen," siger ejendomsmægler Flemming Elsborg, mens Niels Søgaard, indehaver af virksomheden Danfiber A/S stemmer i:

"Der er er både nem adgang til tog og parkeringspladser her. Og når du går ud af dit kontor for at lufte hunden, står du midt i det grønne," siger han.

Tema: Tættere på Allerød

Denne artikel er en del af erhvervstillægget Tættere på Allerød. Du kan læse hele tillægget ved at klikke på billedet herunder.

arrow Nye tider hos Weibel Scientific
22. september 2020 kl. 05:47 Opdateret: kl. 09:31
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?