24. oktober 2020
Kollektiv tafik er blandt temaerne i den nye trafik- og mobilitetspolitik, der netop nu er i høring. Foto: Allan Nørregaard
Kollektiv tafik er blandt temaerne i den nye trafik- og mobilitetspolitik, der netop nu er i høring. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere involverer sig i spørgsmål om trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere involverer sig i spørgsmål om trafik
Allerød - 23. september 2020 kl. 06:47
Af Anne-Mette Rasmussen

Der er fokus på temaerne trafiksikkerhed og tryghed, grøn mobilitet, kollektiv trafik, fremkommelighed samt støj og byrum i den nye trafik- og mobilitetspolitik, som Allerød Kommune netop har sendt i offentlig høring frem til den 5. oktober.

Politikken er blandt andet blevet til på baggrund af en spørgeskemaundersøgelse om trafikken i Allerød, og næsten 1000 borgere har valgt at give deres besyv med om den sag.

- Det giver os et bedre grundlag for politiske beslutninger, hvor borgerne også er med til at præge indholdet, siger formand for Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget Miki Dam Larsen (S), som er glad for, at så mange borgere har valgt at deltage.

Om den politik, der nu er i høring, siger han:

- Den grønne omstilling er noget, der optager os alle. Også på trafik- og mobilitetsområdet skal vi lave nogle handleplaner, der tager højde for det. Derudover er noget af det, der optager borgerne, fremkommelighed, trafiksikkerhed og tryghed. Derfor er det også de temaer, vi vægter højt i den nye politik, hvor vi fortsat investerer i forbedring af trafiksikkerheden i de kommende år.

For hvert af trafik- og mobilitetspolitikkens temaer bliver der opstillet målsætninger, ligesom der er udpeget en række fokusområder, som de kommende års indsats skal rettes mod.

Se mere om muligheden for at sende høringssvar på kommunens hjemmeside alleroed.dk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?