18. november 2018
Vibeke Laumann er valgt som ny formand for Blovstrød Løverne.
Vibeke Laumann er valgt som ny formand for Blovstrød Løverne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blovstrød Løverne får en kvinde i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blovstrød Løverne får en kvinde i front
Allerød - 09. februar 2018 kl. 14:08
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af Danmarks største løbeklubber, Blovstrød Løverne, holdt torsdag aften generalforsamling med formandsvalg på dagsordenen. Der var tale om et kampvalg, da både Vibeke Laumann og forhenværende borgmester Jørgen Johansen stillede op til posten.

Der var fuldt hus i klubhuset på Skovvang Stadion, da den nye formand skulle vælges, og da spændingen blev udløst, var det Vibeke Laumann, der trak det længste strå.

Hun har selv løbet i klubben siden 1982, så det er en erfaren løbe-kvinde de mange Blovstrød Løver nu får som formand.

Vibeke Laumann er uddannet fysioterapeut og har været indehaver af Bagsværd Fysioterapi i 30 år. For et par år siden solgte hun sin praksis og arbejder der nu kun 10-12 timer om ugen. Derudover er hun deltidsansat som faglig konsulent i Danske Fysioterapeuter.

Vibeke Laumann har i årenes løb løbet på forskellige hold i klubben. Sidste vinter trænede hun klubbens ungdomshold, og hun har i tre år stået for onsdagsgymnastikken. Hun synes ikke, der skal laves meget om i klubben, men har dog et par ideer.

»Jeg har et ønske om, at vi prøver at få ungdomsafdelingen op at køre, så vi ikke ender som en pensionistklub. Og så skal vi ryste posen og se på alle de arrangementer, vi indtil nu har haft. Nogle af dem, der ikke har været så stor tilslutning til, skal måske lægges på hylden, så der kan blive plads til nye«, skrev hun på klubbens hjemmeside inden valget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk