4. juni 2020
Foto: Flemming Nyberg
Foto: Flemming Nyberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv opdateret om valget til menighedsrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv opdateret om valget til menighedsrådet
Allerød - 21. maj 2020 kl. 07:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til efteråret er der valg til kirkernes menighedsråd, og tirsdag den 9. juni holder Blovstrød Kirke i den forbindelse et orienteringsmøde om det kommende menighedsrådsvalget.

Ved mødet bliver der givet en orientering om det nuværende samt det kommende menighedsråds arbejdsopgaver, herunder byggeprojekter, ligesom visioner, ønsker og ideer til det kommende menighedsråd udveksles. Der vil også blive redegjort for det seneste års regnskab og det kommende års budget.

Endelig orienteres der om det kommende valg til menighedsrådet, som finder sted den 15. september.

Menighedsrådet varetager både kirkelige og administrative opgaver, og opgaverne spænder vidt.

- I Blovstrød står menighedsrådet over for at skulle renovere kirken. Der er bestilt et helt nyt orgel, og varmeanlægget skal moderniseres. Forarbejdet er på plads, og nye medlemmer kommer til at følge med i dette spændende projekt. At være medlem i et menighedsråd giver indsigt, indflydelse og ansvar, ligesom personlig udvikling, siger Hanne Hauberg, der er nuværende formand for menighedsrådet.

Orienteringsmøde falder sammen med det årlige menighedsmøde og begynder klokken 19 i sognegården. Allerede 18.40 byder kirken dog på et glas vin og en minikoncert med pianist Christine Raft, der til daglig også er organist ved kirken.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?