19. juli 2019
Allerød Bibliotek er klar med sit forårsprogram. Eske Willerslev besøger biblioteket og fortæller om sin forskning den 24. januar. Foto: Kenn Thomsen
Allerød Bibliotek er klar med sit forårsprogram. Eske Willerslev besøger biblioteket og fortæller om sin forskning den 24. januar. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotekerne skyder forårssæson i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotekerne skyder forårssæson i gang
Allerød - 16. januar 2019 kl. 14:48
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er masser af tilbud til både børn og voksne i Allerød Bibliotekers forårsprogram, der netop er udkommet. Et af dem er et foredrag med dna-forskeren Eske Willerslev, der prøver at svare på spørgsmålet: Hvor stammer vi fra? Eske Willerslevs forskning har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland, og han præsenterer publikum for ny viden, koblet med underholdende anekdoter og fængslende historier. Foredraget finder sted torsdag den 24. januar.

Udover ovenstående er der rig mulighed for at for at blive både udfordret og endda klogere i løbet af forårssæsonen. Biblioteket byder nemlig igen på en række livestreamede foredrag i naturvidenskab. Programmet byder på emner som hjerneforskning, klimaændringer, hvaler og jordskælv.

Biblioteket har også andet end foredrag på programmet. Blandt andet bliver der igen inviteret indenfor til underholdning og fællesspisning for børnefamilier, når der dækkes op til frikadellebiblioteket. Udover den gode mad byder de arrangementer blandt andet på Stomp, der sætter fut i benene og tager børnene med ind i rytmejunglen. Børnebanditterne kommer også forbi med sang og leg.

På biblioteket bliver der også dækket op til en række andre arrangementer med fællesspisning. De bliver krydret med interessante oplæg og samtaler, og til den første middag får selskabet besøg af Feminas chefredaktør, Camilla Kjems. Det bliver også muligt at opleve den danske oversætter Mette Holm, der fortæller om sit arbejde med at oversætte den japanske forfatter Haruki Murakamis magiske univers.

Et helt nyt koncept med litteratur i skoven sparkes i gang lørdag formiddag. Her kan man komme på gåtur i skoven sammen med litteraturformidler Lise Falck Hansen, der undervejs læser højt fra spændende tekster. Biblioteket fortsætter også sine arrangementer med højtlæsning i form af godnathistorier for voksne.

Det fulde program kan hentes både fysisk på biblioteket og på bibliotekets hjemmeside, hvor man også kan købe billetter til de forskellige arrangementer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede