27. maj 2020
Foto: Allerød Kommune
Foto: Allerød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anlæg og legepladser er åbne - men hold afstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anlæg og legepladser er åbne - men hold afstand
Allerød - 25. marts 2020 kl. 15:17
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Allerød er legepladser og anlæg åbne, så alle kan komme ud og benytte sig af kommunens udendørsfaciliteter. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

For at minde alle om de forholdsregler, som sundhedsmyndighederne anbefaler, har Miki Dam Larsen (S), som er formand for Teknik-, Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget, været ude med Park og Vej for at sætte skilte op.

For selv når man bruger de offentlige arealer, skal man huske at holde afstand til hinanden.

- For rigtig mange mennesker er hele hverdagen vendt op og ned. Børn og unge er hjemme fra skole og børnehave, arbejdspladsen er rykket ind i privatlivets rammer, og familiens fritidsaktiviteter er sat på pause. Biografer, teatre og caféer er lukkede. Derfor er det er helt naturligt, at mange vælger at bruge tiden ude i det fri, siger han og fortsætter:

- Heldigvis har vi skov og natur lige i baghaven og masser af luft omkring os. Jeg oplever, at borgerne i Allerød er rigtig gode til at vise omtanke og holde afstand til hinanden på de daglige ture ud i kommunen. Ikke desto mindre opsætter vi de anbefalinger, der er fra myndighederne, forskellige steder som en god påmindelse til os alle, slutter formanden.

Skiltene bliver sat op ved indgangen til legepladser på skoler og daginstitutioner, på sportsanlæg, parker, ved bibliotekshaven samt ved bymidterne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?