26. august 2019
Allerød Biblioteker er med i pilotprojektet »Hold hjernen frisk«. Onsdag den 22. august er der åbningsarrangement.
Allerød Biblioteker er med i pilotprojektet »Hold hjernen frisk«. Onsdag den 22. august er der åbningsarrangement.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt udsolgt til stort hjerneprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt udsolgt til stort hjerneprojekt
Allerød - 17. august 2018 kl. 14:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så mange borgere har vist interesse for Allerød Bibliotekers projekt »Hold hjernen frisk«, at der er udsolgt til alle projektets aktivitetsforløb. Biblioteket har desuden måtte lukket for ventelisten.

Men for at flest mulige borgere skal have glæde af projektet, inviterer Allerød Bibliotek til et gratis åbningsarrangement i forbindelse med »Hold Hjernen Frisk«, hvor interesserede kan smage på forløbene.

Arrangementet finder sted onsdag den 22. august klokken 15. Det begynder med foredraget »Kan vi undgå Alzheimer« ved Josée Linnemann, der er speciallæge i psykiatri og idrætsinstruktør. Foredraget fortæller om den seneste udvikling i forskningen omkring Alzheimer og andre former for demens, som cirka 15.000 danskere hvert år får konstateret.

Men mange undersøgelser viser, at det ikke kun er de arvelige faktorer, der har betydning for demensudviklingen. Livsstil, kost samt i høj grad både fysisk og mental aktivitet kan også påvirke udviklingen. Foredraget indeholder derfor også gode råd til hvad du selv kan gøre for at nedbringe risikoen for at blive ramt.

Klokken 16 er der endnu et foredrag. Det handler om SMART-træning og naturtræning« og bliver holdt af Janne Bolin og Jette Hansen, som er specialtrænere ved Lillerød Gymnastik.

Det hele foregår på Allerød Bibliotek og er gratis. Men der er et begrænset antal billetter, så man skal hente sin billet på bibliotekets hjemmeside (www.bibliotek.alleroed.dk) eller på selve biblioteket.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede